Când Alexia Eram e în „America Express”, Andreea Esca și „ginerele” Mario Fresh, se distrează pe cinste

8 iunie 2023 17:49   Vedete românești

Joi dimineață, a avut loc petrecerea trimestrială de lansare a revistei AList, numărul de vară, publicație condusă de Andreea Esca, care a anunțat noul număr al revistei.

Evenimentul monden a fost, așa cum ne-a obișnuit, la vremea micului dejun, astfel încât invitații speciali să-și poată permite să vină în ținute lejere și să bea o cafea bună, să servească delicatese culinare ușoare, de vară, și să-și poată continua ziua după placul inimii. Și să nu uităm că fiecare invitat trebuia să aibă asupra sa o floare, acesta fiind dress code-ul de acces în incinta locației din zona de nord a Capitalei.

Florile au fost primite, iar buchetul a ajuns să fie câștigat, la tombolă, de una dintre invitatele speciale la eveniment. Au devenit deja o tradiție, pentru lumea mondenă a Capitalei, evenimentele matinale organizate de Andreea Esca, alături de echipa revistei.

Însă, de data aceasta, marea absentă a fost Alexia, fiica Andreei Esca (50 de ani) și a lui Alexander Eram, fiind plecată în competiția „America Express”, emisiune celebră a Antenei 1, împreună cu fratele său, Aris. Andreea s-a distrat pe cinste alături de soțul ei și de colegele de la AList, mai ales că atmosfera evenimentului a fost întreținută și de „ginerele” ei, cântărețul Mario Fresh (20 de ani).

Se pare că Andreea este un fan înfocat al tânărului artist, căci a dansat atât pe hit-ul „E necesar”, cât și pe o melodie nouă, ce va fi lansată cât de curând, așa cum a mărturisit artistul chiar pe scenă. Și îi place și umorul lui, căci s-a amuzat pe cinste, atunci când acesta a făcut o glumă, și a spus că și-a schimbat look-ul special să semene cu Smiley...  Dacă va aduceți bine aminte, Mario Fresh a debutat pe scena de la „Românii au talent”, emisiune prezentată de Smiley și Pavel Bartoș, iar mulți îi spun solistului că vocea sa seamănă cu cea a celebrului soț al Ginei Pistol.

       Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe