Care este adevăratul nume al Mihaelei Rădulescu. Uite cum apărea în buletin pe vremea când era nemăritată

7 octombrie 2023 17:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (54 de ani) este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Apreciată de fani, fosta prezentatoare TV este în continuare o prezență activă una în social media, acolo unde primește nenumărate întrebări, una dintre ele fiind următoarea: ce nume are în buletin? 

Ei bine, deși în rândul românilor este cunoscută drept Mihaela Rădulescu, numele primului soț, Bogdan Rădulescu, diva a păstrat în acte numele celui de-al treilea soț, Elan Schwartzenberg. Numele de fată al divei era Țiganu. 

Cum se numea Mihaela Rădulescu în tinerețe 

Focoasa brunetă a fost protagonista a trei căsătorii: prima cu regretatul Bogdan Rădulescu, cea de-a doua cu renumitul Ștefan Bănică Jr., și cea de-a treia cu Elan Schwartzenberg, bărbatul cu care are împreună și un copil: Ayan. După despărțire, Mihaela Rădulescu nu a revenit la numele ei de fată - Țiganu - nefiind atât de cunoscut publicului acest detaliu, ci a ales să păstreze numele de Schwartzenberg.

Explicația a venit chiar din partea ei, care a mărturisit că această decizie a luat-o de dragul lui Ayan, pentru a avea toți același nume. 

„Schwartzenberg, în toate actele. Pentru că şi eu şi tatăl lui Ayan am vrut să avem acelaşi nume ca şi copilul nostru. În popor… a rămas Rădulescu şi … nu am cum să mă opun”, a explicat diva pe contul ei de Instagram, acum ceva timp. 

Mihaela Rădulescu și-a schimbat religia 

Pentru a se putea căsători cu Elan Schwartzenberg și fiul lor să fie evreu, Mihaela Rădulescu s-a convertit de la creștinism, la iudaism. 

Nu contează religia. Am făcut aceasta pentru a-i oferi fiului meu statutul de evreu, pe care nu-l putea căpăta decât prin trecerea mea la religia mozaică. Pentru acest lucru mi-am depus un dosar în urmă cu doi ani, am urmat niște cursuri și abia în acest an am dat examenul, care a fost foarte greu. Am învățat să vorbesc ebraică. Cu scrisul e mai greu… Am decis ca eu să-l învăț limba română pe Ayan, iar Elan, ebraică.”, explica Mihaela Rădulescu în anul 2004.

Mai multe