Care sunt secretele din căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol. Cum depășesc momentele dificile din relație: „Eu sunt cea care dramatizează”

23 septembrie 2024 7:46   Vedete românești

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România, iar relația lor pare să fie una solidă, construită pe valori puternice și momente de umor. Într-un interviu recent, acordat revistei Viva!, Gina a vorbit deschis despre secretele care stau la baza căsniciei lor și cum reușesc să depășească momentele dificile.

Simțul umorului și respectul, pilonii unei relații sănătoase

Pentru Gina Pistol, umorul este un element esențial în menținerea armoniei într-o relație. „Unul dintre factorii importanți într-o relație longevivă este umorul. Puterea de a trece peste toate cu zâmbetul pe buze e crucială”, a spus ea.

Însă, nu doar umorul îi ajută să rămână uniți, ci și respectul reciproc și încrederea pe care o au unul în celălalt. Gina subliniază importanța comunicării și a compromisurilor: „Să comunici, să nu lași lucrurile nespuse și să fii dispus să faci compromisuri. Într-o relație sănătoasă, nu faci doar ce vrei tu. Dacă azi el vrea burger și tu pizza, mâine schimbați rolurile”.

Cum depășesc momentele dificile: „Eu sunt cea care dramatizează”

Ca în orice relație, și Smiley și Gina trec prin momente mai dificile, dar reușesc să le depășească datorită sprijinului reciproc. Gina a recunoscut că ea este cea care dramatizează în momentele tensionate, în timp ce Smiley, cu optimismul său caracteristic, este cel care aduce calmul. „Nu pot să spun că îmi place să recunosc asta, dar clar eu sunt cea care dramatizează. Andrei este cel optimist, cu zâmbetul pe buze, care mă calmează când am momente de panică”, a mărturisit ea.

Fie că este vorba de sfaturi, afecțiune sau simpla prezență lângă celălalt, Gina și Smiley au găsit echilibrul necesar pentru a trece peste provocările din viața de zi cu zi.

Deși ambii au cariere solicitante, cei doi au găsit o modalitate de a se organiza și de a petrece timp de calitate împreună cu fiica lor, Josephine. Gina a vorbit despre provocările cu care se confruntă de când a revenit la filmările pentru MasterChef: „Ne descurcăm, deși este greu să mă obișnuiesc cu faptul că am zile în care plec de dimineață și revin când ea deja visează... Avem ajutor din partea familiei și a bonei”.

„Ne-am întâlnit exact când eram pregătiți unul pentru celălalt”

În final, Gina a spus că întâlnirea cu Smiley a venit în momentul potrivit: „Consider că ne întâlnim partenerul exact atunci când suntem pregătiți unul pentru celălalt. Dacă am fi început relația acum 15-20 de ani, nu cred că am fi rezistat împreună și, cu siguranță, nu ar fi fost Josephine”.

Mai multe