Carmen Grebenișan explică de ce a venit cu 8 kilograme în plus de la Survivor. Ce s-a întâmplat cu corpul ei în Dominicană

13 iunie 2023 18:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Grebenișan s-a întors de la Survivor cu o mulțime de probleme de sănătate. După cinci luni petrecute în Republica Dominicană, influencerița s-a îngrășat, are o formă gravă de acnee și i-a întârziat menstruația. Experiența a fost una extrem de grea, cu dezamăgiri, probe aprige, dor, dar și cu speranțe și dorința de a deveni următorul câștigător din istoria Survivor.

Carmen Grebenișan s-a întors cu kilograme în plus 

 Carmen Grebenișan a fost invitată în emisiunea „La Măruță” și a povestit acolo că a fost nevoită să mănânce, în mare parte, nuci de cocos și diverse fierturi. Cu toate acestea, a recunoscut faptul că s-a întors cu mai multe kilograme în plus.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Carmen avea 59 de kilograme. La revenirea în țară, influencerița cântărea cu 4 kilograme în plus.

Carmen Grebenișan se luptă cu retenția de apă

Carmen Grebenișan a mărturisit că are retenție de apă și din acest motiv a ajuns să aibă aceste kilograme în plus. Dar influencerița s-a confruntat cu aceeași problemă pe care au avut-o și alte concurente, de-a lungul timpului.

„Schimbările de fus orar, cele climaterice, te afectează hormonal. În primul rând, este retenția de apă. Cea mai mare greutate pe care am avut-o până acum a fost de 57 kg. Înainte de Survivor, am rupt, de Crăciun, ajunsesem la 58 kg. Dar știam că o să slăbesc la Survivor. Acolo, în prima lună, am slăbit mult. Abia mă mai țineam pe picioare. E un dezechilibru.

Acolo mănânci mult cocos. Cocosul are foarte multe calorii, dar nu are destui nutrienți. Și nu e ok, se depune. Încercam să vorbim cu medicii de acolo să le spunem ce se întâmplă cu noi. Pentru că începusem să văd celulită și mă întrebam de unde e", a spus Carmen Grebenișan.

„Mâncam fierturi, cocos și beam apă. De unde să se întâmple așa ceva? Mi-au zis să renunț la cocos… singura mea sursă de hrană! Să beau doar apă!? Bine, mi-au zis să mănânc mai puțin. Dar, na, eu eram cea mai mâncăcioasă de acolo”, i-a dezvăluit influencerița lui Cătălin Măruță.

Carmen Grebenișan, probleme grave

Carmen Grebenișan a povestit că a avut o problemă și cu întârzierea menstruației. Totodată,  i-a apărut și o formă gravă de acnee.

„O să vă povestesc câteva chestii, legate de schimbările astea fizice prin care am trecut și în continuare trec. Acum am fond de ten, dar a făcut acnee. Am făcut acnee gravă! Gravă de tot. Doamne, nu am crezut că o să trec prin asta! Sunt singura fată de acolo care a făcut acnee. Dintre toate! Ăsta a fost norocul meu”, a povestit Carmen Grebenișan pe Instagram.

Mai multe