Cât costă fasolea cu ciolan afumat și un șnițel la localul lui Constantin Enceanu. De Sărbători, artistul își extinde afacerea: „Deschidem pizzerie în Craiova!”
Solistul de muzică populară Constantin Enceanu își extinde afacerea de familie, din domeniul HORECA. După ce a înregistrat venituri frumoase, cu localul din Filiași, unde se organizează petreceri, inclusiv nunți și botezuri, iată că artistul are în plan, de Sărbători, să deschidă și o pizzerie, în Craiova.
Reporterii Click! au aflat că solistul Constantin Enceanu își va extinde afacerea, din domeniul HORECA, urmând a deține, în curând, și o pizzerie, cu pizza napoletată autentică, preparată cu ingrediente proaspete:
„Da, vom deschide, în curând, o pizzerie, în centrul orașului Craiova!”, ne-a confirmat artistul, exclusiv pentru Click!
Încă nu a anunțat prețul unei porții, însă, dacă îl va păstra pe cel din localul său din Filiași, o pizza ar costa în jur de 30 de lei.
Nu organizează petrecere de Revelion 2025 în localul lui din Filiași
Și, dacă, odinioară, în localul său din Filiași răsuna muzica de petrecere, în ultima zi din an, iată că, de data asta, s-a renunțat la ideea organizării unui astfel de eveniment:
„Fiica și ginerele meu se ocupă de organizare, eu sunt numai pe partea cu administrația, dar, din câte știu, nu organizează petrecere pentru Revelion 2025”, ne-a mai zis, Constantin Enceanu, exclusiv pentru Click!
Cât costă o ciorbă de fasole cu ciolan afumat și un șnițel?
Cât costă un meniu, la cochetul local din Filiași, afacerea de familie a artistului Constantin Enceanu? S-a scumpit, gradat, odată cu creșterea tuturor prețurilor la mâncare, în întreaga țară.
Inițial, a costat 20 lei, apoi s-a majorat la 25 de lei, ca acum să plătiți pentru un prânz, cu două feluri de mâncare, suma de 30 de lei. Iată care ar fi variantele de meniu, incluse în acest preț: ciorbă oltenească de pui, cu piept de pui la grătar, cartofi prăjiți și muștar sau ciorbă de cartofi cu afumătură, cotlet de pui la grătar, orez cu legume și salată. Cel mai solicitat meniu este însă cel cu ciorbă de fasole cu ciolan afumat, șnițel de porc, cartofi aromatizați și gogoșari acri.
Cum își răsfață angajații?
Artistul Constantin Enceanu a colindat lumea în lung și-n lat, prin prisma meseriei de artist, astfel că ce a văzut mai bun, în restaurantele unde a mâncat, a aplicat și în localul lui:
„Adesea, organizăm vacanțe pentru angajați, un fel de team building, ca să se relaxeze, dar și ca să se perfecționeze în acest domeniu. Adesea, merg cu ei, ne simțim bine, suntem ca o familie”, menționa el, într-un alt interviu.