Ce bine se trăieşte din muzica populară! Folcloriştii se întrec în bolizi de lux

Ultima actualizare:

    Cântăreţii de muzică populară se întrec în bolizi de lux, dovadă că se câştigă bine la nunţi şi botezuri
Cântăreţii de muzică populară se întrec în bolizi de lux, dovadă că se câştigă bine la nunţi şi botezuri

Muzica populară i-a îmbogăţit pe folcloriştii de la noi. Au spectacole în toată ţara şi străbat drumurile în lung şi-n lat cu maşina. Dar ce maşini de senzaţie au îndrăgiţii Petrică Mîţu Stoian, Constantin Enceanu, Gheorghe Turda şi Aurel Tămaş!

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Cântăreţii de muzică populară se răsfaţă în maşini de lux. Cei mai mulţi dintre ei plăteau la început un şofer să-i ducă la evenimente, dar cu timpul şi-au dat seama că e mai avantajos să conducă ei şi să-şi ia o maşină.

Petrică Mîţu Stoian spune că avea  nevoie de un automobil solid pentru că e toată ziua pe drumuri
Petrică Mîţu Stoian spune că avea nevoie de un automobil solid pentru că e toată ziua pe drumuri

Petrică Mîţu Stoian (57 ani) face toate drumurile cu maşina, aşa că a avut nevoie de un automobil solid. Este originar din zona Plaiului Cloşanilor din judeţul Mehedinţi. Din anul 1995 este angajat al Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului” din Târgu-Jiu. Artistul este un şofer înfocat şi are permisul de peste 20 de ani. Cântăreţul are la activ aproape 2 milioane de km în trafic pe şoselele patriei. De multe ori a plătit amenzi pentru viteză, ultima dată în iunie 2017, într-o localitate din Jud. Gorj. Ţinând cont că limita în localitate este de aproape jumătate din viteza pe care o avea el, Petrică Mîţu Stoian s-a ales cu permisul suspendat, plus o amendă de 1300 de lei. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe artist în zona Gara de Nord, în timp ce-şi parca bolidul, un Mercedes GLE 350, în valoare de 80.000 de euro, al cărui fan este. Apoi, cântăreţul a intrat într-un restaurant, unde a discutat preţ de jumătate de oră cu un prieten. Fire generoasă, Petrică Mîţu Stoian l-a omenit la plecare pe băiatul de la parcare cu 10 lei, deşi ar fi trebuit să plătească doar 1,5 lei.

Constantin Enceanu spune că a condus peste 1,5 milioane de kilometri
Constantin Enceanu spune că a condus peste 1,5 milioane de kilometri

Colegul lui de scenă, Constantin Enceanu (54 ani) are carnetul din anul 1996 şi a condus peste un milion şi jumătate de kilometri. Circulă şi el tot cu o maşină de lux, însă mai are una în garaj. Petrică Mîţu l-a convins să îşi ia Mercedes, întrucât el avea impresia că Mercedes au maneliştii, nu soliştii de muzică populară. “Este o maşină sigură şi foarte silenţioasă. Am şi un BMW X5 şi când mă urc la volanul lui, după mai multe drumuri cu Mercedesul, îmi vine să spun că “mă urcai în căruţă”. O am din anul 2009 şi am făcut cu ea 400.000 de kilometri în condiţiile în care jumătate de an o ţin în garaj”, povesteşte Enceanu pentru autotestmagazin.ro. De când conduce în trafic n-a avut incidente majore, în afară de momentul în care un porc mistreţ i-a sărit în faţa maşinii. “Un porc mistreţ a dat în mine… Mergeam normal, regulamentar şi «pac» a vrut să facă o tamponare cu Enceanu. În rest, doar incidente minore…”, a mai spus Enceanu.

Gheorghe Turda şi-a făcut cadou un Volkswagen Touareg nou-nouţ
Gheorghe Turda şi-a făcut cadou un Volkswagen Touareg nou-nouţ

Din septembrie 2016, Gheorghe Turda (70 ani) zâmbeşte de la volanul unui nou autoturism de lux. Celebrul interpret şi-a făcut un cadou: un Volkswagen Touareg Mountain, de peste 200 de cai putere, pe care a dat peste 50.000 de euro. “Am dorit să-mi schimb maşina. Mă plictisisem de cea veche, şi am fost la reprezentanţa acestei mărci, ştiam ce model vreau. Mi-am luat un Tuareg, alb, cu 240 de cai putere, capacitate cilindrică 3.000 cmc, pe motorină”, a declarat pentru Click! Gheorghe Turda. Primul drum pe care l-a făcut maestrul a fost la biserică, pentru că este credincios şi a dorit să o sfinţească.

Aurel Tămaş a fost criticat de clujeni după ce şi-a parcat bolidul pe trotuar
Aurel Tămaş a fost criticat de clujeni după ce şi-a parcat bolidul pe trotuar

Aurel Tămaş (56 ani) conduce şi el un automobil solid, un Range Rover de culoare albă. Conform bzc.ro, clujenii l-au surprins pe artist cum şi-a parcat SUV-ul, preţ de mai bine de 20 de minute fix pe trotuarul străzii Napoca din plin centrul Clujului, fără să-i pese de pietonii care erau nevoiţi să-l ocolească pe carosabil.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net