Cât costă o banală porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Scarlătescu. Ți se pare mult sau puțin?

12 iunie 2023 9:28   Vedete românești

Restaurantul lui chef Scărlătescu a fost vizitat de către unul dintre cele mai cunoscute cupluri pe TikTok. Cei doi tineri au pășit în local pentru a gusta preparatele renumite, oferind ulterior o părere despre calitatea mâncării, a localului dar și a prețurilor.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei trei jurații ai emisiunii Chefi la cuțite, dar și unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Pasiunea pentru bucătărie a dus-o la rang înalt, ajungând să-și deschidă propria afacere. Dacă erai curios cât costă preparatele acestuia, descoperă din cele ce urmează.

De-a dreptul ireal! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de cartofi prăjiți

Cei doi tineri deveniți virali pe TikTok - Betty și Andu s-au arătat mulțumiți de experiența de care au avut parte în incinta restaurantului lui chef Scărlătescu. Deși mulți s-ar aștepta ca prețurile să fie colosale, adevărul este că o singură porție de cartofi prăjiți costă doar 12 lei.

Chef Scărlătescu, dur cu angajații săi?

În urma unor declarații pe care le-a făcut, Cătălin Scărlătescu dezvăluia faptul că angajații săi nu au pauză. Această regulă le-a fost impusă tocmai pentru a instaura disciplina. Acesta a venit și cu o altă propunere, aceea de a veni cu o oră mai devreme și să aibă pauză înainte de a începe munca. 

„La mine în restaurant nu există pauză, la mine în restaurant nu există fumat, la mine în restaurant nu există telefon mobil la personal, la revedere! Vreți pauză, da? Legal, trebuie să-i țin 9 ore la muncă, o oră pauză.

Bun, vă rog eu frumos să veniți la ora 16.00. Toți veniți, stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și la revedere! Muncă! Asta înseamnă disciplină, asta înseamnă muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vine clientul”, a explicat Cătălin Scărlătescu, atunci când a fost invitat în podcastul lui Speak.

Mai multe