Motivul pentru care Chef Cătălin Scărlătescu a enervat la culme oamenii: „De prost gust”

Deși un maestru incontestabil în bucătărie, chef Cătălin Scărlătescu nu pare să aibă la fel de mult talent în privința rețelelor de socializare. O poză postată de acesta s-a dovedit a fi extrem de controversată, iar juratul de la „Chefi la Cuțite” și-a atras critici dure de la internauți.

Scărlătescu a primit comentarii dure în mediul online / FOTO: arhivă personală
Scărlătescu a primit comentarii dure în mediul online / FOTO: arhivă personală

Cu siguranță că niciunul dintre noi nu poate nega faptul că, chef Cătălin Scărlătescu, este un maestru veritabil, când vine vorba de gătit. Însă, se pare că talentul său din bucătărie nu se extinde deloc și în tărâmul rețelelor de socializare. Mai mult ca sigur că juratul de la „Chefi la Cuțite” nu și-a imaginat câte critici dure își va atrage din partea internauților, atunci când a postat, pe conturile sale de Facebook și Instagram, o poză cu mașina sa.

Mai precis, problema internauților nu a fost nici cu chef Scărlătescu și nici cu automobilul său, ci cu locația unde au fost cei doi. Celebrul bucătar a mers cu mașina până la celebra Poartă din Vama Veche. Fanii lui Cătălin Scărlătescu din mediul online nu au apreciat deloc aventura acestuia, iar comentariile lăsate la postare au fost unele dure, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro.

„Cam de prost gust așa”

Comentariile negative n-au întârziat să apară, ba chiar internauții au decis să își „scoată mănușile” când vine vorba de vorbele adresate celebrului bucătar. „Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ăla și nu pot decât să îmi închipui câți oameni ai deranjat”, a fost unul dintre comentariile primite de Scărlătescu pe Instagram. Pe de altă parte, un fan de pe Facebook a fost chiar mai vocal: „Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu bemve nu îndrăznesc să urce până la poartă”.

Din nefericire, nu este tocmai primul incident de acest fel din țara noastră. Chiar la finalul lunii ianuarie din acest an, cei care se plimbau pe plajă la Constanța au avut parte de „spectacolul” unei mașini care făcea drifturi chiar pe nisip. După cum putem bănui, este interzis prin lege mașinilor de a intra pe plajă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net