Dieta cu cartofi prăjiți, cel mai neobișnuit regim de slăbire!

Ultima actualizare:

Dieta cu cartofi prăjiți este, fără doar și poate, cel mai neobișnuit regim de slăbire! Se crede că trebuie să ai o alimentație strictă, dacă vrei să dai jos din kilogramele nedorite, dar iată că specialiștii ne dovedesc contrariul! Iată ce trebuie să mănânci, pentru rezultate optime.

Dieta cu cartofi prăjiți e la mare căutare!
Dieta cu cartofi prăjiți e la mare căutare!

Dieta cu cartofi prăjiți este o gură de aer proaspăt pentru mulți dintre gurmanzii care simt nevoia să renunțe la câteva kilograme, dar care nu își doresc să renunțe la unul dintre cele mai iubite alimente.

În mod normal, cartofii sunt una dintre legumele puțin recomandate în curele de slăbire, mai ales dacă sunt prăjiți. Cel mai neobișnuit regim are la bază consumul unor preparate considerate nu tocmai „tradiționale”, atunci când vorbim despre o dietă.

Citește și: Dieta împotriva acneei. Cele 5 ingrediente-cheie care vor reda sănătatea tenului tău

Dieta cu cartofi prăjiți durează aproape trei săptămâni și este recomandat ca persoanele care optează pentru acest regim disociat să practice sport, pe parcursul celor 18 zile, și să se hidrateze corespunzător. Printre alte alimente de care nutriționiștii se feresc în general, când vine vorba de diete, dar stau la baza acesteia, se numără și pastele sau orezul. 

Dieta cu cartofi prăjiți durează 18 zile. Ce trebuie să mănânci? 

În prima zi se recomandă consumul de paste cu cașcaval. Ideal ar fi să optezi pentru paste integrale, dar nu e obligatoriu. În următoarele două zile de dietă cu cartofi prăjiți trebuie să mănânci orez cu legume congelate trase la tigaie fără grăsimi.

Zilele 4, 5 și 6 aduc în prim-plan cartofii prăjiți. Se fac la tigaie, cu ulei presat la rece, sau în cuptor, unde îi stropești puțin cu ulei și îi pui apoi într-o tavă, cu condimente, în funcție de gust. 

Finalul primei săptămâni de regim și începutul celei de-a doua săptămâni este dedicat cărnurilor. Poți consuma atât vită la cuptor sau la grătar, în funcție de preferințe, cât și pește sau curcan.

Citește și: Dieta călugărilor japonezi: Slăbeşti 10 kg în 10 zile

În ziua cu numărul 10 se recomandă iaurtul cu fructe, iar în ziua 11 revii la carne, dar de data aceasta prepari pește sau pui la grătar sau cuptor. 

În zilele 12, 13 și 14 se mănâncă doar legume trase la tigaie, preparate la aburi sau în cuptor. Poți alege broccoli, năut, sfeclă, ardei, cartof, vinete și dovlecei, ba chiar le poți combina.

În ziua 15 în meniu apar chifteluțele de legume, în timp ce ziua următoare sunt recomandate tot chiftelele, însă din carne. În ziua 17 vei mânca doar orez cu legume, îar în ultima zi, cea cu numărul 18, dieta cu cartofi prăjiți se încheie, în mod evident, cu o masă formată din cartofi prăjiți sau făcuți la cuptor! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net