Cât de mare s-a făcut copilul adoptat de Horia Brenciu! „Mă așteaptă ochii ăștia minunați când vin acasă”

13 iunie 2022 11:11   Vedete românești

Cu ocazia zilei de naștere a copilului adoptat de Horia Brenciu, simpaticul artist a trimis un mesaj emoționant însoțit de o fotografie superbă. Totodată, soția lui Brenciu a distribuit mai multe imagini cu Toma, pe care l-a numit „a patra minune din viață”.

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit vârsta de 8 ani, pe 7 iunie. Îndrăgitul om de televiziune este tatăl a patru copii. Doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este fetița lor născută în 2012, iar al patrulea e Toma, băiețelul înfiat încă de la naștere.

Așa cum îl știm, emotiv și plin de voie bună, Horia Brenciu a trăit din plin sărbătoare din familia sa. Cântărețul îl numește mereu pe Toma „cel mai frumos băiat din lume”, iar postarea de pe Instagram a atras mii de like-uri.

„Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! Toma, băiatul lui tata, la mulți ani!', a scris Horia Brenciu în mediul online, de ziua lui Toma.

Poze superbe din toate etapele vieții lui Toma. Copilul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani

Nici soția cântărețului nu s-a lăsat mai prejos. Alice Dumitrescu Brenciu a postat în mediul mai multe imagini cu fiul ei cel mic și un mesaj.

„De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!”, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Horia Brenciu a ținut să le arate fanilor săi și tortul pe care l-a primit Toma. De asemenea, fiul artistului a primit și un tricou personalizat.

Cum a fost adoptat copilul lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a povestit în cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, împrejurările care au dus la decizia majoră luată alături de soția lui. 

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: 'nu-l avortează, îl vrem noi!'.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare,” a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii'.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe