Cătălin Bordea, reacție tranșantă după ce Livia s-a cuplat cu Spike: „Despre morți, numai de bine”

6 septembrie 2023 13:10   Vedete românești

„Freșete-mă Doamne de dușmani, că de prieteni mă feresc și singur” - este proverbul care, cu siguranță, i s-ar potrivi mănușă comediantului Cătălin Bordea. La scurt timp după ce publicația CanCan a demascat idila dintre Livia - fosta soție a lui și Spike - cel pe care-l considera cel mai bun prieten, Cătălin a transmis un mesaj dur în social media, cu subînțeles la adresa celor doi. 

Cătălin Bordea și-a dat seama că dragoste cu de-a sila nu se poate, astfel că s-a conformat și a divorțat de cea care i-a fost parteneră de viață vreme de mai bine de 11 ani. Deși avea bănuieli legate de posibila existență a unui alt bărbat în viața Liviei, nu a știut cu certitudine, până azi însă, numele acestuia. 

Cătălin Bordea: „Oamenii care au valori comune ajung împreună”

În luna iulie a anului în curs, în showbiz-ul românesc răsuna vestea divorțului dintre Cătălin Bordea și Livia. Astăzi aflăm un lucru interesant, și anume că el deja avea anumite bănuieli cum că altcineva i-a furat inima fostei soții, însă nu s-ar fi așteptat ca cel mai bun prieten să-l trădeze. 

Recent, publicația amintită mai sus a oferit imagini cu Livia și Spike în timp ce se sărutau în mașina cântărețului. La scurt timp după această bombă, comediantul a ajuns la concluzia că „cine se aseamănă, se adună”, bănuielile i-au fost confirmate, ajungând la concluzia că „despre morți numai de bine” trebuie să vorbești, semn că i-a și-a luat mâinile de pe prietenia cu Spike. 

„Întotdeauna am crezut că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a fost mesajul transmis de comediant în secțiunea InstaStory, la scurt timp după trădarea survenită din partea fostei soții și a fostului cel mai bun prieten. 

Mai multe