Catrinel Menghia, însărcinată cu al doilea copil! Primul pictorial cu burtica de graviduță

16 noiembrie 2023 10:06   Vedete românești

La 38 de ani, una dintre cele mai iubite românce din Italia a dat vestea cea mare! Catrinel Menghia a realizat un pictorial pentru o revistă din Italia, arătându-și, în premieră, burtica de graviduță! Vedeta este însărcinată pentru a doua oară, la patru ani de la nașterea primului său copil. 

Bucurie mare pentru Catrinel Menghia! Frumoasa noastră româncă, stabilită de mulți ani în Italia, a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, la 38 de ani. 

Modelul a realizat și primul pictorial cu burtica de graviduță, în revista italiană Donna Moderna. Vedeta a postat mândră coperta revistei, pe rețelele de socializare și a făcut anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară. 

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a fost mesajul postat de vedetă, pe contul ei de socializare. 

Vedete precum Alina Ceușan sau Andreea Berecleanu nu au ezitat să o felicite pe viitoarea mămică. 

Catrinel Menghia trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de producatorul de film italian Massimiliano di Lodovico (în vârstă de 45 de ani). Cei doi au devenit pentru prima dată părinți, în 2019, atunci când a venit pe lume fiica lor, Caroline Leon Di Lodovico.

Fostul soț a înselat-o cu mai multe femei 

Catrinel Menghia și-a schimbat numele în Marlon și a fost căsătorită în trecut, timp de șapte ani, cu fotbalistul și impresarul Massimo Brambati. Cei doi au divorțat, însă, în anul 2011. Ulterior, modelul l-a acuzat pe fostul ei soț că i-ar fi fost infidel. 

„S-au întâmplat niște lucruri neplăcute și tot au continuat. Am închis un ochi și încă un ochi și într-o zi… Nu am știut că o să dau divorț, am ieșit din casă în noaptea cu pricina și apoi am aflat mai multe. 

Totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită. Nu vreau să fiu open (deschisă, nr.r.) și să spun că așa sunt bărbații. Nu era una, erau mai multe femei”, a povestit Catrinel Menghia, la una din vizitele sale în România.

Nu la mult timp după divorțul dureros, frumoasa româncă l-a întâlnit pe actualul ei partener de viață, care a fost nevoit să facă ceva eforturi să o cucerească. 

„Lucram la filmul cu care am fost la Veneția, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriță din România. 

S-a prezentat, după care a fost puțin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru șase – șapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam și nu știam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat și cam asta e povestea. A funcționat „stalk-ereala”, a dezvăluit Catrinel Menghia, pentru Adevărul.

Cine este Catrinel Menghia

Catrinel Menghia (38 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Fotomodelul s-a stabilit de ani buni în Italia, acolo unde și-a construit o carieră de succes. 

Catrinel Marlon (Menghia) este originară din Iași și a debutat în modă la vârsta de doar 16 ani. Vedeta a fost protagonista filmului „La Città Ideale” (2012), de Luigi Lo Cascio, fiind recompensată în 2013 cu Explosive Talent Award la Giffoni Film Festival. 

În 2015, ea a jucat în regia lui Brando De Sica în scurtmetrajul „L'errore”. Doar un an mai târziu, românca era laureată cu premiul Kineo, la Veneția, fiind numită atunci revelația cinema-ului italian.

Catrinel Marlon a fost și ambasadorul brandului Chopard, la ediția din 2018 a Festivalului de Film de la Cannes, ea fiind implicată în mai multe proiecte cinematografice. 

Românca a mai jucat și în serialul „CSI”, a fost apoi protagonista lungmetrajului „La Gomera” ( în 2019), regizat de Corneliu Porumboiu și filmat în România și în Spania. Catrinel a regizat ea însăși o reclamă Bulgari, pentru organizația Salvați Copiii. 

Mai multe