Ce a pățit Anca Dinicu în liceu când a aflat mama sa că fumează: „Am fugit...”

12 septembrie 2024 12:54   Vedete românești

Anca Dinicu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România datorită talentului și umorului său de neînlocuit! După cum o știm, Anca reușește să găsească ceva amuzant în fiecare situație. Recent, artista a povestit pe rețelele de socializare cum a fost momentul în care mama sa a descoperit că fuma pe când era doar o adolescetă! 

Ce a pățit Anca Dinicu în liceu când a aflat mama sa că fumează

Artista a trecut în această dimineață cu mașina pe lângă un liceu din Capitală, în fața căruia se aflau mai multe grupuri de adolescenți care au ieșit la fumat. Actrița i-a filmat de la depărtare și a râs pe seama situației povestind că tot în liceu a căzut și ea pradă acestui viciu. Anca a mărturisit că după ce a aflat mama sa că fumează, de teama ei a fugit 3 zile la o mătușă, fiindu-i frică de pedeapsă.

Chiar dacă i-a fost foarte frică de reacția mamei, Anca a declarat în nenumărate rânduri că are o relație extrem de bună cu ea. Acum ceva vreme, în podcastul lui Mihai Morar, artista a declarat că mama sa este o eroină, după ce, ani zile a avut grijă atât de ea și sora ei, cât și de tatăl lor care era bolnav de cancer. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că la un moment dat toți 3 s-au îmbolnăvit și au ajuns la 3 spitale diferite, iar mama a fost nevoită să le ducă tuturor de mâncare. Totodată, Anca își apreciază mama enorm pentru spiritul său de sacrificiu și a povestit care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la ea.

„Nici nu știu dacă e bine ce am învățat, că ea nu s-a pus niciodată pe ea pe primul loc și e treaba aia cu să te iubești pe tine ca să poți să iubești și pe cei din jurul tău, dar eu nu prea cred chestia asta.

Ea nu s-a pus pe ea niciodată pe primul loc și grija și iubirea pentru cei din jurul ei a fost mult mai importantă și nu știu dacă e bine neapărat. Încă nu îmi dau seama. Și ea mi-a spus treaba asta. „Anca, trebuie să te iubești mai întâi pe tine ca să poți să iubești.” Ea mi-a spus treaba asta. Asta nu înseamnă că ea nu iubea dacă ea nu se iubea pe ea pentru că s-a pus mereu pe ultimul loc. Noi contam. Eu, cu sora mea și cu tata și am învățat că trebuie să fiu corectă mereu”, a declarat actrița.

Mai multe