Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebelușului! Actrița va avea un băiețel! „Nu fac petrecere…”

Anca Dinicu a anunțat pe 1 iunie că este însărcinată, însă abia acum talentata actriță a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l poartă în pântece. 

Talentata actriță Anca Dinicu ( interpreta celebrei Gina Felea) a fost invitată, recent, cadrul podcastului „Aproximativ discuții cu Gojira”. 

Aflată în al doilea semestru de sarcină și cu o burtică proeminentă, actrița a dezvăluit în premieră sexul bebelușului. 

Anca a ținut să precizeze, cu acest prilej, că nu dorește să organizeze o petrecere în acest sens, un Gender Reveal Party așa cum se obișnuiește mai nou. 

„Nu (n.r. nu organizează o petrecere pentru aflarea sexului bebelușului). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis”, a declarat Anca Dinicu. 

Actrița a explicat de ce anume a ales să anunțe sarcina abia după trei luni. 

„Nu am simțit neapărat că este momentul să anunț pentru că era încă devreme, nu se făcuseră nici trei luni. Nu este bine să zici până nu știi tu că ies analizele bine, că pastrezi sarcina, că este totul ok. 

Mai bine zici familiei, oamenilor foarte apropiați. Și mi-a fost frică. Am zis: <<Măi, răsuflă din altă parte, mai bine zic eu>>”, a mai spus actrița în același podcast.

Cine este iubitul frumoasei actrițe? 

Anca Dinicu (34 de ani) a anunțat ca va devenit pentru prima oară mămică de 1 iunie ( Ziua Copilului), după ce a trecut cu brio peste primul trimestru de sarcină.

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. 

Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris Anca Dinicu pe social media, unde a și postat o fotografie împreună cu iubitul ei. 

Anca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Georgian Victor Păun, un fost sportiv de performanță, în vârstă de 30 de ani. 

Georgian Păun, născut în 1994, a debutat în Liga Națională de Baschet Masculin în sezonul 2012/2013, pe vremea când juca la BC Timişoara. 

De atunci a adunat 137 partide în Liga Naţională, timp în care a strâns medii de 4,5 puncte şi 2,5 recuperări. În stagiunea precedentă, Păun reuşise medii de 8,4 puncte, 5 recuperări şi +11,2 la eficienţă pentru Athletic Constanţa, cel mai bun din carieră. 

Cu toate acestea, sportivul originar din Calafat a decis să se retragă după decesul idolului său, Kobe Bryant, conform baschet.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net