Anca Dinicu și-a etalat burtica de graviduță! Prietenii însă sunt puși pe glume: „Arăți ca întotdeauna”

Ultima actualizare:

Anca Dinicu radiează! Frumoasei actrițe îi stă tare bine în ipostaza de graviduță și nu ratează niciun moment să își arate bucuria față de această perioadă minunată prin care trece. Recent, artista a postat o serie de fotografii pe pagina sa de Instagram în care îi etalează burtica. Așa cum ne-a obișnuit, stropul de umor nu a lipsit, iar Anca a glumit pe seama kilogramelor în plus pe care le-a acumulat cu sarcina. Șirul de glume însă a fost continuat de prietenii săi, în comentarii.

Anca Dinicu și-a etalat burtica de graviduță!
Anca Dinicu și-a etalat burtica de graviduță!

Anca Dinicu și-a etalat burtica de graviduță! 

Anca Dinicu urmează să aducă pe lume un băiețel din relația cu fostul baschetbalist Georgian Păun. Artista a anunțat că este însărcinată chiar de Ziua Copilului, însă până atunci a ținut atât sarcina cât ți relația secrete. Acum însă nu se mai ascunde! Dimpotrivă! Se afișează în toată splendoarea sa de viitoare mămică și este mai frumoasă ca niciodată, chiar dacă pare că nu prea îi convine că a luat câteva kilograme în plus, așa cum este și normal.

Recent, actrița în vârstă de 34 de ani a postat pe Instagram o serie de fotografii de la plajă, însoțite de o descriere amuzantă, așa cum face de obicei.

Dacă nu scriu nimic nu e bine, dacă zic “unde-s doi puterea crește” e lame, dacă scriu ceva în engleză vă prindeți că e copy/paste, pun o melodie să pară muncită postarea și voi să-mi lăsați comentarii în care spuneți că m-am îngrășat.”

Ei bine, prietenii nu s-au abținut și i-au făcut jocul actriței! Cei mai dragi amici ai săi au făcut un adevărat șir cu comentarii amuzante la adresa înfățișării Ancăi, semn că artista ține la glume.

„Pari însărcinată, Anca.”

„Haaai, mă, că nu te-ai îngrășat deloooc, arăți ca întotdeauna!!!😂 Pup și te îmbrățișez (dacă reușesc)!”

„E cea mai frumoasă "îngrășare"!”, sunt câteva din comentarii.

Cum a rămas Anca Dinicu însărcinată în mod miraculos

Desigur, Anca a primit pe lângă toate acestea, un munte de felicitări și gânduri bune cu privire la minunea de copilaș pe care o așteaptă!

Și chiar e o mare minune! Și nu o spunem degeaba, ci pentru că Anca a povestit că medicii nu îi dădeau șanse să rămână însărcinată. Aceasta a fost la fost la mai multe controale, iar specialiștii i-au spus că are nevoie de tratament pentru a aduce un copil pe lume. Iată însă că nu a fost nevoie, iar Dumnezeu a binecuvântat-o.

A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copil. Medical vorbind, mi s-a spus că nu am cum să fac copil dacă nu fac tratament și nu mi-a venit să cred. După două luni aproape am aflat și eram în șoc, încă sunt în șoc uneori, dar am zis că fac tot ce ține de mine ca să duc sarcina asta foarte bine, să fiu cuminte, să mă odihnesc”, a declarat Anca Dinicu la podcastul Aproximativ discuții cu Gojira.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net