#Exclusiv Click!

Ce cadou de 50 de ani i-a făcut Maria Constantin lui Adrian Minune: „Ne-am gândit multă vreme ce putem să-i oferim”

26 septembrie 2024 9:59   Vedete românești

Maria Constantin (37 de ani) i-a fost alături lui Adrian Minune, nașul ei, la împlinirea celor 50 de ani, în spectacolul aniversar pe care acesta l-a organizat la începutul acestei săptămâni, două seri la rând, luni și marți.

Pentru că este mereu o problemă în privința cadourilor pentru Adrian Minune, deoarece celebrul artist are de toate și își pune mereu în dificultate prietenii și invitații, Maria Constantin și soțul ei s-au gândit să îi facă un dar inedit și mai special: o sticlă de prosecco de 6 litri cu o etichetă cu afișul spectacolului nașului său pe ea.

"E foarte greu să îi faci un cadou lui Adrian Minune și ne-am gândit multă vreme ce putem să-i oferim. Îi doresc tot ceea ce îmi doresc și mie și familiei mele. Îmi imaginez că un artist care împlinește 50 de ani, pe care eu îl admir și îl ascult de la vârsta  de 7-8 ani, cred că are tot ce își dorește până la vârsta asta. Nu am putut decât să  venim cu ceva simbolic pentru că părinții soțului meu au lucrat la o fabrică de prosecco și i-am făcut cadou o sticlă mare de prosecco, de vreo 6 litri, mai original, cu poza afișului  de la concert. Chiar dacă vor bea conținutul, afișul va rămâne. Tocmai de aceea ne-am gândit la ceva simbolic, nu la cadouri scumpe”, ne-a mărturisit Maria Constantin.

Și-a terminat de renovat pensiunea de la Curtea de Argeș

Maria Constantin este o artistă destul de căutată la cântări așa că are un program extrem de încărcat. Cu toate astea, frumoasa interpretă a reușit să își renoveze pensiunea pe care o are cu soțul ei la Curtea de Argeș și este încântată de acest lucru pentru că își doreau de ceva timp niște schimbări.

"Sunt evenimente aproape zilnic. Anul acesta am avut și de renovat. ne-am extins cu pensiunea de la Curtea de Argeș și am muncit foarte mult. Ne-am împărțit între Curtea de Argeș, Târgu Jiu, la copilul meu, Vâlcea - la mama, București, evenimente și iar Curtea de Argeș,  cu multe lucrări, dar am terminat”, ne-a mai povestit Maria Constantin care a împlinit deja și un an de la nunta cu Robert Stoica dar și cinci ani de relație pe care îi vor sărbători amândoi prin multă muncă.

Mai multe