Cât costă să dormi în pensiunea din România a Regelui Charles. Prețul pe noapte este surprinzător

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles al Marii Britanii deține mai multe proprietăți, cu iz tradițional, pe plaiurile noastre mioritice, promovând astfel turismul românesc în întreaga lume. Iată cât costă să dormi o noapte în pensiunea sa, din Valea Zălanului, Covasna, un mic colț de rai, unde turiștii își încarcă bateriile, în vacanțe.

Câte proprietăți deține Regele Charles în România?

Regele Charles al Marii Britanii deține mai multe proprietăți în România, în Viscri, județul Brașov, satul transilvănean vestit acum în lume, dar și în Valea Zălanului, judeţul Covasna. Se spune însă că ar mai fi cumpărat și alte case, în localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, și în satul Breb, judeţul Maramureş. Regele Charles a vorbit la superlativ despre România, în filmul realizat de Charlie Ottley, în care laudă acest „colţ deosebit al Europei”:

„Remarcabilă în aceeaşi măsură este hotărârea poporului român de a-şi conserva şi păstra patrimoniul, de a nu lăsa să se piardă meşteşugurile şi tradiţiile şi de a păstra ce-i mai bun din trecut pe măsură ce construieşte un viitor mai senin Mă bucură nespus că numeroasele comori ale României ajung să fie cunoscute şi apreciate de tot mai mulţi oameni.

România este o ţară uimitor de diversă, de la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele şi mănăstirile Bucovinei, Moldovei şi Maramureşului, colinele Apusenilor sau întinderile nelocuite ale Harghitei, colecţiile nepreţuite din muzeele Bucureştiului sau frumuseţea sălbatică a defileului Porţile de Fier, castelele, munţii şi satele săseşti ale Transilvaniei sau văile retrase ale Banatului şi Crişanei. Moştenirea istorică a României se întinde în trecut până la fortăreţele dacilor şi cetăţile greceşti Histria şi Argamun”.

Cât costă să dormi în pensiunea Regelui Charles?

Turiștii, care doresc să se cazeze în Pensiunea Regelui Charles, din Valea Zălanului, vor plăti 696,32 de lei, pe noapte, în preț fiind inclus și un delicios mic dejun, cu bunătăți tradiționale:

„Oaspeţii noştri sunt aşteptaţi cu 5 camere double, toate cu baie proprie, şi li se oferă posibilitatea rezervării în regim all inclusive, în preţul căreia sunt incluse cazarea, cele 3 mese şi excursiile zilnice cu ghid”, este precizat pe Internet.

„Norocul nostru cu Regele Charles!”

Maria Andrei, gazda unei emisiuni de călătorii, de la Prima TV, este intrigată de faptul că turismul românesc nu este promovat la adevărata lui valoare. Apreciază faptul că Regele Charles al Marii Britanii ne-a oferit, la acest capitol, o mână de ajutor, după ce și-a cumpărat mai multe case, unele foarte vechi, pe plaiurile noastre mioritice:

„Turismul românesc aproape că nu există, din păcate. Are nevoie de viziune, de investiții, de drumuri, de povești, de oameni care să facă lucruri! Există inițiative locale, dar nu e suficient! Nu avem un plan de promovare, nu există strategii, nu prea există dorința de a face țară asta minunată cunoscută și altora.

Turiștii care ajung în România ajung mai mult accidental sau au fost îndrumați de cineva care a mai fost pe aici. Mi se pare inadmisibil. Norocul nostru cu Regele Charles al Marii Britanii! Este cel mai bun brand ambasador pe care și-l putea dori cineva!”, a menționat Maria Andrei, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
americanca mutata in romania jpg
film wroclaw 1997 jpg
carte pixabay jpg
nicolae ceausescu facebook png
image
actualitate.net
image
actualitate.net