Cum a jucat Maria Constantin la două capete?! L-a înșelat pe fotbalistul Dacian Varga cu actualul soț, Robert Stoica. Și ea a fost înșelată de Marcel Toader, chiar la ei acasă!

Maria Constantin (37 de ani) a făcut, recent, dezvăluiri de senzație din viața sa amoroasă. Artista a recunoscut că fidelitatea nu este punctul ei forte într-o relație. Solista a mărturisit că l-a înșelat pe fostul iubit, fotbalistul Dacian Varga, cu actualul ei soț, Robert Stoica. La rândul său, și Marcel Toader i-a aplicat același tratament artistei pe vremea când erau căsătoriți.

Încurcate sunt căile dragostei! Maria Constantin a avut parte de o viață  amoroasă tumultoasă, până să-și găsească liniștea în brațele actului său soț, Robert Stoica. 

Maria Constantin l-a înșelat pe fotbalistul Dacian Varga cu actualul soț! „Să testez și eu..”

După divorțul de fostul ei soț, regretatul Marcel Toader, Maria Constantin a încercat să aibă o relație cu un fotbalist, cunoscut ca un Don Juan la acea vreme, Dacian Varga. Fotbalistul se mutase la vedetă acasă și părea că relația lor era una destul de serioasă. 

Asta până când, solista a anunțat despărțirea! S-a crezut atunci că Varga a fost cel care călcase strâmb în relația lor. 

Iată, însă, că adevărul a fost cu totul altul. Prezentă, în podcastul lui Teo Trandafir, Maria a dezvăluit că ea a fost cea care l-a înșelat pe fotbalist cu actualul ei soț, Robert Stoica. Întâmplarea a făcut ca ei să se cunoască chiar în timp ce Maria era încă într-o relație cu fostul fotbalist. 

„ Am rupt cluburile în două, urcat pe mese, băute, tot tacâmul. Apoi mai avut o relație cu un fotbalist (Dacian Varga – n.red.) și eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert (actualul ei soț – n.red.).

Am vrut să testez și eu, să văd cum e. Da, am înșelat. A fost o nebunie și am ajuns măritată. Am fost sinceră. I-am spus (lui Dacian – n.red.)”, i-a recunoscut Maria  Constantin lui Teo Trandafir.

Maria l-a ținut, însă, în probe ceva timp și pe actualul soț, Robert, timp de patru ani. Anul trecut, în iulie, cei doi au mers la Starea Civilă și s-au căsătorit.

„Mă mărit a treia oară și asta va fi ultima mea căsătorie. Sunt convinsă! L-am testat pe Robert și el este ultimul”, a spus Maria, pentru Click! 

Înșelată, la rândul ei, de Marcel Toader : „I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel”

Maria Constantin a intrat în atenția publicului prin prisma relației pe care a avut-o cu regretatul jucător de rugby, Marcel Toader. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, dar au divorțat cu scandal în 2018. 

Maria a dezvăluit, abia acum, că fostul soț al Gabrielei Cristea i-a fost infidel și că acesta obișnuia să aducă femei chiar în patul lor. 

„Chiar l-am iubit, dar totul s-a degradat în momentul în care nu a mai existat respect, au fost foarte multe infidelități. Până la urmă le acceptam și pe acelea, dar nu la noi în casă. De aici s-a produs această răceală între noi. 

La un moment dat au apărut niște fotografii trimise de către el, dezbrăcat, din casa noastră, mai multor femei. Eu mă gândeam că fiind sportiv nu a avut adolescență prea frumoasă și vrea să experimenteze acum. I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă, asta a fost condiția mea. 

Simțeam lenjeria cum mirosea a altcineva și nu îmi plăcea. Tot timpul ia lenjeria de pe pat, bagă la spălat, nu era ok”, a mai spus Maria Constantin, în podcastul „Gand la Gand Cu Teo”.

Maria Constantin a mai fost căsătorită și cu Ciprian Tapotă Lătărețu, în perioada 2007-2014, din relația rezultând un băiat, pe nume Codrin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
Mircea Radu continuă „Noi, românii”, emisia care de 3 sezoane, deja, aduce în fața telespectatorilor Metropola TV
image
actualitate.net
image
actualitate.net