Ce cadou impresionant le-a făcut Mihai Morar părinților săi: „Pentru mama și tata, cu recunoștință”. Valorează o mică avere

29 august 2024 6:39   Vedete românești

Mihai Morar, cunoscutul prezentator de televiziune și radio, a adus recent o mare bucurie în viața părinților săi printr-un cadou surprinzător și generos. Într-un gest de recunoștință și dragoste, Morar le-a cumpărat părinților săi o mașină Dacia Duster, un cadou care nu doar că le va ușura mobilitatea, dar are și o valoare considerabilă.

„E cadoul pentru tata!”  

Pe rețelele de socializare, Mihai Morar a împărtășit bucuria acestui moment emoționant printr-un clip video intitulat „PENTRU MAMA ȘI TATA, CU RECUNOȘTINȚĂ ♥️♥️ #familiaMorar”. În acest videoclip, prezentatorul arată cum a adus mașina acasă, la Baia Mare, unde părinții săi trăiesc. Imaginea momentului în care tatăl și mama lui Morar descoperă cadoul a fost copleșitoră, iar reacțiile lor de uimire și emoție au fost evidente.

E adevărat, asta e noua mașină nou-nouță a lui tata. Vacanța asta de vară o terminăm în Baia Mare, la Fortza Zu, și am zis ce ar fi să mă prezint acasă cu noua mașină pe care tata o visează de mult. Așa că am pregătit totul absolut în București. E cadoul pentru tata!” a spus Mihai Morar în videoclipul său.

Ce mașină le-a cumpărat Morar părinților săi

Mașina aleasă de Mihai Morar este un Dacia Duster, model care are un preț de pornire de aproximativ 18.800 de euro. Acest SUV popular, cunoscut pentru versatilitatea și fiabilitatea sa, reprezintă un cadou generos și funcțional, ideal pentru părinții săi.

Mi-a plăcut să fac rodajul mașinuței, să văd apusul pe la Sibiu și să fiu exact la miezul nopții în curtea părintească”, a adăugat Morar, evidențiind cât de important a fost pentru el să le facă această surpriză părinților.

Reacțiile Emoționante Ale Părinților

Reacțiile părinților lui Mihai Morar la primirea cadoului au fost pline de surpriză și emoție. Tatăl său a exclamat: „Hai, lasă-mă, Doamne! De aia ai venit tu cu mașina…”. Mama lui Morar a spus cu lacrimi în ochi: „Doamne, măi copii”. Aceste reacții au demonstrat cât de mult a însemnat acest gest pentru ei și cât de mult au apreciat surpriza.

Mihai Morar a vorbit mereu despre dragostea și respectul său pentru părinți. Într-un mesaj emoționant pe care l-a scris acum câțiva ani, Morar a reflectat asupra importanței părinților în viața fiecărei persoane:

Pentru mamă și tată, centrul Universului e copilul. Pentru copil, centrul Universului e ‘mama și tatăl’. Expresia absolută am citit-o zilele trecute: ‘De fiecare dată când se naște un prunc, se mai naște un centru al Universului’. Iar acolo unde Universul își găsește punctul de sprijin, o fărâmă de lume se așează într-o Ordine, învingând Haosul

Mai multe