Începe toamna frumos! Ce rol va avea Mihai Morar la X Factor, la Antena 1: „Mai mult decât prezentator...”

După o vacanță frumoasă alături de fetele lui, Mihai Morar va începe toamna cu dreptul. Nu ducea dorul televiziunii pentru că podcastul "Fain&Simplu" se bucură de mare succes însă nu avea cum să refuze să fie noul prezentator X Factor România. Astfel că, după 13 ani, omul de radio și de televiziune Mihai Morar se întoarce la X Factor.

Cele mai mari nume din industrie s-au adunat în cel mai nou sezon al emisiunii de la Antena 1. Mihai Morar se alătură producţiei X Factor, în calitate de prezentator, într-un sezon spectacol al concursului, care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

A câştigat primului sezon al emisiunii cu Andrei Leonte

Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator.

Omul de televiziune are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte, chiar pe 1 ianuarie 2012.

„Am fost parte din primul sezon X Factor România... știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câstigat. Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data asta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. Pentru că, în noul X Factor, cel mai important câştig, pe lângă vocile wow,  vor fi poveștile concurenților. Asta e treaba mea: să arăt story-urile din care se naşte o poveste de succes", a declarat Mihai Morar.

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitatCei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

 "Am spus că nu mă voi întoarce niciodată..."

Deși a declarat că nu se va mai întoarce ca jurat, iată că postura de prezentator în care îl vor vedea telespectatorii X Factor pe Mihai Morar i-a bucurat sufletul vedetei.

"Mă întorc la X Factor după 13 ani. Deși am spus că nu mă voi întoarce niciodată... ca jurat. Până și eu aproape uitasem că am câștigat primul sezon, pe  1 ianuarie 2012. Însă, nu îmi place să las lucrurile neterminate. Voi fi prezentatorul noul X Factor România. De fapt, mai mult decât prezentator, rolul meu va fi de povestitor. Treaba mea în noul sezon este să vă arăt poveștile umane și emoțiile din care se nasc poveștile de succes. Până la urmă, X Factor e talent show-ul care a lansat cei mai mulți artiști pe piața muzicală din România. Nu vă spun că noul X de la Antena1 va fi altceva, asta o să vedeți, sunt impresionat de cum a gândit și a inovat tot spectacolul noua echipă de producție. Le urez succes artiștilor de la masa juriului, Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică. Și abia aștept să vă povestesc ceva de nepovestit: talentul și succesul", a anunțat Mihai Morar pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net