Ce cățeluș adorabil are Zeny, fiica Adelinei Pestrițu! Choco poartă haine cool și merge la coafor

23 martie 2022 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare iubitoare de animale, Adelina Pestrițu a suferit enorm în februarie anul trecut, când cățelușa Nobby a murit la vârsta de 11 ani. Iată că de 7 luni, în familia ei și-a făcut intrarea un alt cățeluș, despre care vedeta a decis să povestească abia acum.

Într-o serie de filmulețe publicate de Adelina pe InstaStory, am putut vedea un poodle adorabil, cafeniu, și îmbrăcat cu o vestă colorată, din fâș. Stăpâna lui, urmărită de peste 1,8 milioane de oameni pe Instagram, ne anunța că Choco merge la coafor. Dar cine e Choco?

Adelina Pestrițu: "Choco este cadoul nostru pentru Zenny"

Adelina a decis să îi spună povestea abia după 7 luni de când e în viața ei, iar asta se poate să aibă legătură cu faptul că a decis să nu o mai arate și să nu mai ofere informații despre Zeny, fiica ei și a lui Virgil Șteblea. Micuța va împlini 4 ani în luna august.

"Pentru cei care m-ați întrebat. El este Choco și este în familia noastră de 7 luni. Este un cadou pe care i l-am oferit fetiței noastre după prima săptămână de grădiniță. A fost extrem de emoționată și astăzi este cel mai bun prieten al ei. Și, evident, al nostru. Seamănă mult cu Nobby și este foarte inteligent. Rasa este poodle", a scris Adelina pe Instagram. Într-o altă postare, vedeta a anunțat că Choco merge la coaforul canin, pentru a beneficia de răsfăț și îngrijire.

Citește și: Adelina Pestrițu a primit o pisică Sphynx după ce a pierdut-o pe Nobby: "Suntem topiți!"

Adelina mai are acasă o pisică Sphynx, pe nume Ra, pe care a primit-o de la soțul ei, la o lună după ce Nobby s-a prăpădit, din cauza unor afecțiuni multiple, printre care și cancer. În trecut, vedeta a avut acasă și un raton, pe care însă l-a dus la Zoo, atunci când a rămas însărcinată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe