#Exclusiv Click!

Ce decizie a luat Mihai Onilă la 7 ani de la moartea fetiței sale: „Vindec orice, dar de la suflet pornim întotdeauna”

9 iunie 2023 15:22   Vedete românești

Mihai Onilă profită de reunirea trupei AXXA și se mută definitiv în România. Solistul lasă Belgia pentru țara natală, unde intenționează să-și deschidă, în curând, o clinică de terapii complementare.

Dinu Maxer, Adrian Filip, Sorin Raia și Mihai Onilă, adică formula AXXA de la înființare, se relansează, vineri 9 iunie, într-un club de fițe din Herăstrău.

Băieții în formula completă și cu haine noi de scenă, au fost prezenți, miercuri seară, la petrecerea VIVA. Reîntors din Belgia, Mihai Onilă, a anunțat că se mută definitiv în România. Solistul de la trupa AXXA vrea să-și deschidă o clinică de terapii complementare în Capitală.

Mihai Onilă: „Am certificat de vindecător”

Mihai Onilă s-a remarcat în ultimii ani ca vindecator, el susținând că deține capacități paranormale. Solistul s-a mutat din 2014 în Belgia. Artistul de auto-intitulează  „al patrulea mag”, oamenii apelând deseori la el pentru a-i ajuta să scape de problemele pe care le poartă cu ei din viețile anterioare.

Mihai Onilă (53 de ani) a divorțat în pandemie de soția lui, însă, la scurt timp, și-a refăcut viața alături de Laura. Sunt amândoi terapeuți și își doresc foarte tare un copil.

Mihai Onilă s-a specializat în Reiki, după ce și-a pierdut fetița

În 2016, Mihai avea să trăiască drama vieții lui. Fiica lui, Ioana Emily Hope (în vârstă de 10 ani) a pierdut lupta cu nemilosul cancer. După greaua pierdere, componentul trupei Axxa şi-a găsit alinare urmând calea spirituală.

Acum, solistul se întoarce definitv în țara natală, unde își va deschide, în curând, o clinică de terapii complementare.

Nu am venit aici doar ca să fiu prezent la relansarea trupei AXXA. Eu am luat deja decizia de a mă întoarce definitv în țară! Vreau să-mi deschid o clinică de terapii complementare, sunt un videcător, cel mai tare!

Vindec orice, dar de la suflet pornim întotdeauna! O să fie clinica mea, am 400 de diplome, patalamale la mână. Dar ce faci cu diplomele în ultimă instanță?! Faptele contează, în primul rând!”, ne-a spus Mihai Onilă, hotărât să se afirme ca vindecător de suflete și în țara natală.

Solistul trupei Axxa este specializat în Reiki, o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin utilizarea unor metode de accesare a energiei universale, care poate fi atrasă spre sine sau spre o altă persoană în scopuri benefice.

AXXA se relansează, vineri seară, într-un club din Herăstrău

Vineri 9 iunie, trupa Axxa se relansează într-un club de fițe din Herăstrău, cu celebra piesă „Marea te cheamă la ea!”, într-o nouă orchestrație, modernă și cu un nou videoclip, filmat la malul mării.

Am filmat la mare un super-videoclip. Piesa are o nouă reochestrație. Evident că, dacă ni se va cere în concerte, vom cânta și varianta veche a piesei”, ne-a spus Dinu Maxer.

Băieții de la trupa AXXA afișează un nou look de gangsteri, iar vestimentația lor este asigurată de designerul dragoș Săndulache.

Trupa AXXA a luat ființă în anul 1999 și a fost formată, inițial, din: Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia. În anul 2004, Dinu Maxer a a părăsit, însă, formația, iar Gabi Onilă, fratele lui Mihai Onilă, i-a luat locul în trupă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe