Ce diferență mare de vârstă există între Mihai și Iulia Albu. Puțini sunt cei care știu că și noua sa iubită este mult mai tânără

5 octombrie 2024 15:15   Vedete românești

Iulia și Mihai Albu sunt în prezent un subiect controversat în lumea mondenă. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, însă nu au ajuns nici acum la un consens în privința fiicei lor. Deși au avut o căsnicie de lungă durată, puțini știu că între cei doi există o mare diferență de vârstă.

Între Iulia și Mihai Albu există o diferență de vârstă de 19 ani

Iulia și Mihai Albu au decis să divorțeze în anul 2013, după ce au fost implicați în mai multe scandaluri. Se pare că nici acum nu au îngropat securea războiului, căci cei doi au discuții aprinse pe tema programului de vizită al Mikaelei. Creatorul de pantofi susține că petrece foarte puțin timp cu fiica lui și că din punct de vedere legal, nu se respectă deloc programul de vizită stabilit.

Creatorii de modă au divorțat în urmă cu 11 ani, fără să stea prea mult pe gânduri. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de 9 ani, însă soarta nu i-a vrut împreună până la final.

„Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna”, a mărturisit Iulia Albu în emisiunea lui Măruță, cu ceva timp în urmă.

Puțini au fost cei care le-au dat șanse să rămână împreună, din cauza diferenței mari de vârstă. Pe cei doi îi despart 19 ani, ea având 43 de ani, iar el 62. Totuși, nu acesta a fost motivul divorțului. Iulia Albu spunea că totul s-a rupt în momentul în care soțul ei a început să devină deranjat de popularitatea vedetei.

„Acum dacă încerc să dau un răspuns onest, ar fi faptul că am avut o problemă pe care o au 90% dintre cuplurile din România, bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră. Eu am lucrat tot timpul încă din timpul facultății, dar în momentul în care am început să cresc foarte rapid a fost o problemă”, spunea Iulia Albu.

Mihai Albu este într-o relație de doi ani și are planuri mari

În prezent, Mihai Albu are o relație cu Elena Nechifor, o tânără care nu face parte din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună de doi ani și se gândesc chiar și la următorul pas, acela de a se căsători. Deși este o diferență de vârstă de 20 de ani între ei, dragostea lor este mult mai puternică, iar acest lucru nu reprezintă sub nicio formă un impediment pentru ei.

„Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el, de fapt, mi-am dat seama că este un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv”, a spus Elena Nechifor în emisiunea lui Măruță.

De asemenea, Elena Nechifor se află în relații bune cu fiica lui Mihai Albu, iar la rândul ei are și ea o fetiță.

„Întotdeauna am avut nevoie de o muză, acum am găsit-o. Îmi doream o relație, dar niciodată nu eram pregătit. Pur și simplu s-a făcut o conexiune în acel moment. Când am văzut-o pe Elena, am simțit acei fluturași din start. S-au împlinit doi ani de când ne-am cunoscut.

Îmi doresc să am o familie, iau în calcul o căsătorie, sigur că da. Fata mea este ok cu Elena, se înțeleg. Și iubita mea are o fetiță de nouă ani, care a trecut acum în clasa a treia. Se cunosc, se și joacă uneori. Petrecem timp împreună.”, a declarat Mihai Albu în emisiunea „Online story” găzduită de Cornelia Ionescu.

Mai multe