Continuă scandalul! „Nu îți este rușine?” Mihai Albu, replică la acuzațiile fostei sale soții, Iulia Albu

Cu toate că sunt divorțați de 11 ani, Mihai și Iulia Albu se pare că tot nu pot ajunge la o înțelegere. Cei doi se ataca atât prin intermediul rețelelor de socializare, dar și diferitelor interviuri. După ultimele declarații ale fostei sale soții, Mihai Albu a ieșit la atac! Ce replică i-a dat „Arhitectul Pantofilor”?

Mihai Albu răspunde acuzațiilor fostei sale soții, Iulia / foto: arhiva Click!
Mihai Albu răspunde acuzațiilor fostei sale soții, Iulia / foto: arhiva Click!

După ce în urmă cu câteva zile Iulia Albu și-a spus supărarea pe rețelele de socializare, acuzându-l pe fostul soț că de 11 ani o denigrează și nu se oprește, Mihai Albu a răpuns acuzațiilor creatoarei de modă. În emisiunea „Exclusiv VIP”, „Arhitectul Pantofilor” a ținut să precizeze că atunci când s-au căsătorit, Iulia era o tânără la început de carieră, fără niciun venit stabil, astfel că apartamentul în care cei doi au locuit pe perioada căsniciei lor a fost cumpărat tot din banii lui.

Eu nu știu despre ce vorbește exact acolo, nu înțeleg. Este foarte clar că toate intervențiile mele au fost despre programul de vizitare cu fetița mea, Mikaela, care nu s-a respectat. Mama mea a murit pe data de 23 august, anul trecut. Și-a dorit foarte mult să o vadă pe Mikaela și nu a reușit. De ce? Nu știu, să răspundă. De ce mi-ar fi rușine? Pentru că nu a lăsat copilul să vină? Eu nu locuiam cu mama mea, eu am avut apartamentul meu. A fost o nuntă făcută exclusiv pe banii mei, nu a venit nimic nici de la ea, nici de la familia ei, zero. Rochia de mireasă nu a fost plătită, a fost făcută în contul datoriilor pe care Răzvan Ciobanu le avea.

A fost bine și pentru mine, și pentru Răzvan. El s-a oferit și a făcut acea rochie fără niciun ban. Nunta a fost suportată de mine, apartamentul de mine. Ea era o tânără frumoasă, deșteaptă, cu o carieră în față. Dar în acel moment era o tânără absolventă. De unde până unde bani, nu a avut niciun venit”, a declarat Mihai Albu, la emisiunea „Exclusiv VIP”.

„Nu îți este rușine?”

De asemenea, fostul soț al criticului a precizat că nu are rost să ajungă prin tribunale și că își dorește liniște.

Nu știu de ce trebuie să luăm aspectele acestea intime, unele dintre ele chiar cu atac la persoană, când problema clară este respectarea programului de vizită. Eu nu am vorbit de rochii, de inele, pantofi și alte chestiuni din intimitatea noastră. Sunt într-o relație deja de doi ani cu viitoarea mea soție, nu știu, a luat foc.

Eu i-am cerut divorțul, nu era un mediu tocmai bun pentru copil în acel moment. Eu îmi doresc liniște, aș vrea să nu ne mai terfelim. Eu nu am terfelit-o cu absolut nimic, nu am povestit din relație, ce mizerii sunt astea. S-a ajuns la atac la persoană, despre firma mea.

Este mama copilului meu și nu are rost să ne purtăm prin tribunale. Eu doar o rog să se liniștească, nici nu îi mai cer să motiveze de ce anul trecut nu a venit fetița mea șase luni la mine. Copilul a crescut, a intrat la liceu, eu înțeleg. Șase luni de zile mama și-a dorit să o vadă, a plâns și nu s-a putut. A suferit groaznic. Dacă mă vede Iulia, o să mă uit în ochii ei și o să-i spun: «Nu îți este rușine?»”, a adăugat Mihai Albu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
Banner George Mihăiță
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net