Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Răspunsul neașteptat al actriței va surprinde pe toată lumea!

30 martie 2023 12:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Tănase, marea doamnă a teatrului românesc, în cei peste 40 de ani de carieră a interpretat numeroase roluri, atât pe scena teatrului, cât și în producțiile de televiziune. Cu toate acestea, după cum chiar ea declară, rolul care o „urmărește” este cel al Flăcăricăi, personaj căruia i-a dat viață în super producția „Inimă de țigan”.

În urmă cu mai mult timp, îndrăgita actriță a fost invitata lui Denise Rifai în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează la Kanal D, „40 de întrebări”.  Vedeta Kanal D a vrut să știe chiar de la actriță din ce etnie face parte. Întrebarea nu este una pur întâmplătoare! Curiozitatea lui Denise Rifai a venit după ce,  Flăcărica, personajul interpretat de aceasta era de etnie romă, iar foarte mulți au crezut că și ea face parte din acest grup etnic. Ei bine, nu! Actrița a mărturisit că are sânge de grec, bunica sa fiind originară din Grecia. 

Carmen Tănase: „Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine”

„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, cateodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: „Păi tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!” Nu știu dacă e așa sau nu”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Mai multe