#Exclusiv Click!

Ce face în România Alina Pușcău, superba brunetă care face furori în SUA: „E prima oară când vin la o nuntă..."

7 octombrie 2024 9:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Pușcău (42 de ani), frumoasă româncă care încă face ravagii în Statele Unite ale Americii , și de care Vin Diesel s-a îndrăgostit nebunește cu mulți ani în urmă, se află acum în România.

Actrița și cântăreața a venit în țară cu un scop precis: să își viziteze mama, dar și să fie prezentă la nunta Lorei, prietena ei de care se simte atașată ca o soră, participând astfel și la prima sa nuntă din România.

„E prima oară când vin la o nuntă din România și merită să fiu aici, Lora este prietena mea, e ca sora mea. Ne știm de vreo 7 ani, îi urez multă sănătate și „Casă de piatră"", ne-a spus frumoasa Alina Pușcau, care, de când a intrat în sala de evenimente de la Snagov, unde s-a desfășurat nunta Lorei, a atras toate privirile.

Alina Pușcau a purtat o rochie lungă, neagră, cu crăpătură adâncă pe picior și un decolteu amețitor. 

„Am vrut să stau mai mult cu mama mea"

Vedeta ne-a dezvăluit că are multe proiecte în desfășurare, printre care chiar unul și cu fericită mireasă, artista Lora.

„Am multe proiecte, dar nu pot să vorbesc deocamdată despre ele, printre care și unul cu Lora, în zona de beauty. Ea are o gamă de cosmetice și o să facem ceva drăguț împreună", a mai completat Alina Pușcau, care este extrem de legată și de mama ei.

„De asta am și venit, pentru că aici mă simt ca acasă și am vrut să stau mai mult cu mama mea, să petrecem mai mult timp împreună. Aici mă simt cel mai bine, sunt fericită. În America trebuie să muncesc, acolo mă simt în competiție. Săptămâna viitoare voi pleca din nou la New York și mă bucur că este zbor direct"", ne-a mai spus vedeta.

Alina Pușcau consideră că are drumul ei și s-a bucurat de succes până acum, mai ales că a reușit să cunoască numeroase personalități din America. A fost model și a fascinat mulți bărbați celebri de la Hollywood.

„S-a îndrăgostit de mine"

Alina Pușcău a avut o relație de doi ani de zile cu celebrul actor Vin Diesel, însă nu i-a acceptat cererea în căsătorie. Era destul de tânără atunci și a supărat-o faptul că Vin Diesel a lăsat-o singură de Revelion și a plecat să se distreze cu prietenii lui.

„El, când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”. S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani, dar eu, când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus. M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură.

După 2 ani mi-a făcut cunoștință cu familia lui și după aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii și m-a întrebat dacă mă supăr. Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani. L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett Ratner. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult. Eu așa eram, dacă cineva îmi greșea cu ceva, nu mai aveam nevoie de persoană respectivă", a povestit frumoasa vedetă la un moment dat într-un interviu pentru Click!

Mai multe