Românca superbă cerută în căsătorie de Vin Diesel. Motivul pentru care l-a refuzat pe celebrul actor

Alina Pușcău (41 de ani), românca devenită faimoasă peste hotare, a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu celebrul Vin Diesel (56 de ani), actorul care a cerut-o în căsătorie și care s-a ales cu un refuz. De asemenea, tânăra a explicat și motivele pentru care nu s-a simțit niciodată pregătită pentru a face acest pas. 

Alina Pușcău, fosta iubită a lui Vin Diesel
Alina Pușcău, fosta iubită a lui Vin Diesel

Alina poate fi un exemplu pentru tinerele care se ambiționează să își clădească o viață frumoasă prin propriile puteri. A ajuns cunoscută în întreaga lume mondenă internațională, cucerindu-l pe marele star Vin Diesel, cu care a trăit și o poveste frumoasă de dragoste. 

Alina Pușcău: „Acum doi ani de zile trebuia să fiu în film cu Brad Pitt”

Recent, vedeta a oferit un interviu sincer despre viața ei din ultimii ani și experiențele cu care s-a confruntat: de la bucurii, până la dezamăgiri care i-au lăsat un gust amar. 

„Experimentul ești tu. Acolo începe viața, când te experimentezi pe tine. Eu încerc să trăiesc prezentul. Încerc să văd ce se întâmplă în momentul acesta. Am ajuns în punctul acela, sunt faimoasă, toată lumea mă vrea, toată lumea mă iubește.

Dar eu de ce nu simt? Acum doi ani de zile trebuia să fiu în film cu Brad Pitt, să joc nevasta lui. Era între mine și altă fată. M-au ales pe mine, ea nu a putut să își ia viza. În final ea și-a luat viza și am căzut eu, nu m-au luat pe mine”, a declarat Alina Pușcău, la Star Magazin.

Cum privește Alina Pușcău rolul unui bărbat în viața ei

De-a lungul anilor, modelul a realizat cât de importantă este dezvoltarea personală și cât de mult contează să te vindeci de trecutul toxic, pentru a deveni creatorul propriei tale vieți. 

Alina Pușcău consideră că un bărbat nu are un rol esențial în viața unei femei, mai ales că în zilele noastre majoritatea evoluează și pot să trăiască fără a depinde de bărbați. 

„Fiecare persoană are nevoie de cineva că nu poți să le faci pe toate singură și trebuie cineva ca să te încurajeze. Am lucrat foarte mult la mine, contează ca să intri într-o relație să te vindeci. Să te vindeci de trecut, să te vindeci de relații toxice, să te vindeci de ceea ce ai învățat în trecut să poți în prezent să ai viață mai frumoasă și mai fericită.

Întotdeauna simt nevoia de schimbări sunt mereu în creștere. Asta îmi place foarte mult, ca să fii femeie trebuie întotdeauna să evoluezi. Tot timpul este important să ne schimbăm, să ne machiem, să ne îmbrăcăm. Nu avem nevoie de bărbați”, mai spunea Alina, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net