Ce fel de bărbați preferă Monica Tatoiu. Care este secretul căsniciei sale: „Să ne înțelegem sexual..”

13 mai 2024 9:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Tatoiu, cunoscută femeie de afaceri și personalitate media, a acordat recent un interviu în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici, în care a discutat deschis despre preferințele sale în materie de bărbați, dar a dezvăluit și secretul unei căsnicii de lungă durată.

  "Cimentul" unei căsnicii, în viziunea Monicăi Tatoiu

 Cu o căsnicie care se întinde pe o perioadă impresionantă de 40 de ani, Monica Tatoiu a vorbit sincer despre ceea ce consideră ea esențial într-o relație. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură. Peste 1.80. Să fie înalt, să fie deștept, să am ce învăța de la el, nu să îl învăț eu pe el", a declarat Tatoiu, subliniind importanța intelectuală și emoțională într-o relație.

Un alt aspect esențial menționat de Monica Tatoiu este compatibilitatea sexuală, pe care o consideră "cimentul" unei căsnicii de succes. „Să ne înțelegem sexual, că de asta e al treilea soț cu care sunt de 40 de ani. Acela e cimentul, chestia aia, sexualitatea care este un schimb", a adăugat femeia de afaceri.

Lecțiile pe care Tatoiu le-a transmis fiului său: "trebuie să existe compatibilitate"

În ceea ce privește lecțiile pe care le-a transmis fiului său, Monica Tatoiu a subliniat importanța chimiei dintre parteneri, inclusiv atunci când aceștia își doresc să aibă un copil. „Trebuie să existe compatibilitate. M-a învățat o doctoriță că sunt cupluri care nu pot face copii împreună, dar fac cu alții. Pentru că trebuie să existe acea scânteie a lui Dumnezeu. Frecvențele trebuie să se îmbine și trebuie să aibă cei 7 ani de acasă", a explicat ea, evidențiind importanța unui echilibru emoțional și spiritual într-o relație.

Femeia de afaceri Monica Tatoiu a mărturisit că este atentă la dinamica relațiilor dintre mame și fiii lor, deoarece consideră că influența maternă este esențială în formarea personalității unui bărbat și, mai târziu, a partenerului său.

Mai multe