Ce i-a răspuns Oana Roman unei internaute, după ce aceasta i-a reproșat că pozele ei n-au legătură cu realitatea: „Sărăcuța de tine”

3 octombrie 2023 19:18   Vedete românești

Se pare că nu trece nicio zi fără ca Oana Roman să fie apostrofată pe rețelele de socializare de către un internaut. De data aceasta, vedetei i s-a reproșat că pozele pe care le postează „la zi” nu au legătură cu realitatea.

Internauta a povestit că a intrebat-o pe Oana Roman de ce pozele ei recente postate pe rețelele de socializare nu arată la fel ca cele pe care alții i le fac la evenimentele mondene. Fosta soție a lui Marius Elisei i-a răspuns, însă, în stilul ei caracteristic.

„I-am lăsat mesaj la acest story să o întreb care este explicația pentru pozele făcute de alții la diverse evenimente și poze, care nu au legătură cu ce e ea în poza de azi și pentru filtrele de slăbit pe care le folosește. Acum sunt curioasă dacă îmi dă direct block sau îmi răspunde penibil la mesaj și apoi mai vedem”, a scris internauta.

Așa cum era de așteptat, răspunsul Oanei Roman ( vezi foto mai jos) nu s-a lăsat prea mult așteptat și a avut tonul „prevestit” de internauta care o urmărește. „Sărăcuța de tine. Trebuie să fii tare nefericită și să ai lipsă mare undeva” i-a răspuns vedeta.

Oana Roman îi face noi reproșuri lui Marius Elisei

Oana Roman nu renunță la reproșurile la adresa fostului soț care, la scurt timp după despărțire, și-a făcut o nouă relație. Mai nou, potrivit celor spuse de vedetă, se pare că bărbatul nu plătește pensie alimentară Isabelei.

Recent, ea a dezvăluit faptul că Marius Elisei nu-și dă interesul în ceea ce presupune creșterea și îngrijirea fiicei lor. „Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Mai multe