Ce investiție colosală a făcut Valeriu Gheorghiță, înainte de nunta cu Monica Bîrlădeanu. A scos o sumă frumușică din buzunar

9 octombrie 2024 13:44   Vedete românești

Au arătat ca niște staruri de cinema și, cu siguranță, a fost nunta anului 2024. La vârsta de 45 de ani, Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță (42 de ani) și par foarte fericiți. Cel puțin asta au transmis zâmbetele lor largi. Și perfecte, am putea adăuga, mai ales în cazul mirelui care a făcut o schimbare radicală a danturii, iar Click! vă prezintă pozele de dinainte de a-și pune fațete dentare.

Rochia perfectă de mireasă, costumul de ginere impecabil și o petrecere de nuntă regală, la palat. Monica Bîrlădeanu a fost pentru prima dată mireasă, așa că acest moment unic în viața ei a fost aranjat în cel mai mic detaliu. Un wedding planner s-a ocupat de meniu, de muzică, decorațiuni, în timp ce mirii s-au ocupat de invitații care au fost pe măsura evenimentului.

Protagoniștii acestui love story au arătat ca din povești, iar nunta lor a apărut în toată presa. Monica a avut-o alături pe mama sa care a fost emoționată să-și vadă fiica în fața altarului cu omul pe care îl iubește, în timp ce ginerele a avut alături prietenii și o parte dintre colegii de la muncă. S-a simțit bine, iar asta se poate deduce din zâmbetul larg pe care l-a afișat și care a fost accesoriul important al outfitului. A zâmbit de fericire dar și cu multă încredere pentru că nu doar costumul și papionul și le-a pregătit pentru această nuntă, ci și dantura.

Da, Valeriu Gheorghiță a apelat la medicii stomatologi în urmă cu câteva luni pentru a-și corecta defectele. Click! vă prezintă o poză cu zâmbetul de dinainte de această transformare, în care se pot observa dinții inestetici, dar și zâmbetul gingival sau ”gummy smile”, care apare atunci când o porțiune semnificativă din gingie este vizibilă în timp ce o persoană zâmbește.

A scos 15.000 de euro din buzunar înainte de nuntă

Fațetele au fost soluția în cazul soțului Monicăi, iar acesta a optat pentru cele mai bune, atât pe arcada superioară, cât și cea inferioară, fațete realizate dintr-un material de calitate, care în mod normal ar costa în jur de 15.000 de euro. Monica Bîrlădeanu a apelat și ea la fațete în urmă cu câțiva ani, așa că e posibil să îl fi dus chiar ea pe Valeriu la medic.

”Din pozele before/after se vede cu ochiul liber transformarea. Persoana a apelat la îmbunătățirea danturii cu ajutorul unor fațete de ultimă generație. Acum, datorită tehnicii, se realizează în laborator astfel de fațete atât de bine, încât nu-ți dai seama dacă este un dinte fals: are o culoare naturală, iar vârful fațetei are zimții ca la un dinte normal. Se pare că domnul din imagine a ales profesioniștii în materie de stomatologie estetică și a făcut foarte bine pentru că dantura este o parte extrem de importantă, atât din punct de vedere a imaginii dar, bineînțeles, și a sănătății noastre, a spus pentru Click! un profesionist din domeniul stomatologiei.

Știut fiind totuși ca el este șeful Spitalului SRI se poate să-și fi rezolvat dantura și pe „relații”

Mai multe