Ce mai face Keo, bărbatul cu care Andreea Bălan a avut cea mai lungă relație. De ce s-au despărțit, de fapt

29 septembrie 2024 9:25   Vedete românești

Deși divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a ținut prima pagină a ziarelor pentru mult timp, mulți au uitat că artista a mai avut o relație care a creat controverse.  Andreea Bălan și Keo au format, vreme de 9 ani, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton, însă au decis să își spună „adio” în anul 2014, separarea fiind una extrem de mediatizată. Ce s-a ales de artistul român?

Keo, celebrul artist român, a trăit timp de 9 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Bălan. Separarea lor, în 2004, i-a șocat pe cei care așteptau cu nerăbdare vestea că artista a fost cerută în căsătorie. Cântărețul era deja implicat pe vremea aceea într-o relație cu Misty, cea care i-a dăruit mai târziu și o fetiță. În ceea ce privește adevăratul motiv pentru care el și Andreea Bălan au decis să o ia pe drumuri separate, artista a recunoscut public că fostul ei iubit ar fi înșelat-o.

„El a căutat în altă parte”

„Relația a fost foarte frumoasă. A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională, ca să pot să mă dezvolt în continuare profesional. Pentru că toată atenția mea era pe carieră.

Doar că, la un moment dat, eu am crescut, în 8 ani crești mult, m-am dezvoltat ca femeie, și nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Și atunci ne-am despărțit. Cine a plecat? (n.r. Gojira o întreabă cine a plecat primul din relație). Am plecat amândoi! Nu, eu nu mai eram acolo, nu mai eram prezentă, și el a căutat în altă parte”, a mărturisit Andreea Bălan, în podcast-ul lui Gojira.

Ulterior, Keo și-a refăcut viața alături de Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, cea care a activat în trupa Senzual. Au împreună o fetită și o relație discretă. De asemenea, artistul și-a continuat cariera și încă susține concerte prin țară.

Mai multe