Keo, fostul iubit al Andreei Bălan: „Am rămas cu o slăbiciune pentru blonde“

Ultima actualizare:

Pe  21 iunie, Keo, celebrul artist român, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu ocazia aceasta, într-un interviu exclusiv pentru fanatik.ro, artistul a vorbit despre momentele importante din viață, inclusiv despre prima întâlnire cu soția, Misty, dar și despre cea mai dificilă perioadă prin care a trecut și despre cum și-a găsit forța să meargă mai departe.

Keo. Foto: arhiva.
Keo. Foto: arhiva.

Artistul are o slăbiciune pentru blonde

Keo și-a amintit cu drag despre prima dată când a întâlnit-o pe Alexandra, cunoscută și ca Misty, soția lui. Acesta a mărturisit că nu a avut curajul să-i ceară personal numărul de telefon și a trimis toboșarul să facă acest lucru în locul lui. Întrebat cine pe cine a cucerit, Keo a spus că a fost dragoste la prima vedere pentru amândoi. 

„Sigur, îmi aduc aminte. Eram invitat la o emisiune unde cântam și era și ea acolo. Am văzut-o și m-am gândit<ce frumoasă e fata asta>. Nu am știut cum să o abordez așa că l-am trimis pe toboșarul meu să-i ceară numărul de telefon. Când vorbesc cu el mereu îi mulțumesc pentru acest lucru", a spus artistul.

Keo a vorbit și despre regretele sale și despre cel mai dificil moment din viața lui, legat de sănătate. După pandemie, a trecut printr-o operație dificilă și dureroasă, care l-a pus la grea încercare timp de șase luni. În mod miraculos, înotul a fost cel care l-a ajutat să se recupereze complet, o activitate pe care continuă să o practice regulat.

Artistul a vorbit în cadrul interviului și despre cât de mult își adoră fiica, Aryia, căreia îi îndeplinește toate dorințele. Totodată, el povestește despre tradițiile de ziua lui, inclusiv despre sărmăluțele în foi de viță pe care mama sa le prepară în fiecare an, o tradiție începută chiar în ziua nașterii sale.

„Să ști că avem o tradiție. Mama, cu o seară înainte să mă nasc eu, făcuse niște sărmăluțe în foi de viță. A doua zi de dimineață mă nășteam, la 8.45. În general, când petrecem ziua mea împreună, mama face sărmăluțele astea și, trebuie să recunosc, sunt printre preferatele mele", a mai povestit el.

„Aș vrea să pot opri timpul în loc"

Keo a mărturisit în cadrul interviului că, pe lângă dorința de sănătate, ar vrea să poată opri timpul în loc. Se simte foarte fericit în această perioadă a vieții sale și își dorește ca acest moment să dureze cât mai mult posibil.

Când a fost întrebat dacă există vreun vis pe care nu și l-a împlinit încă, Keo a răspuns sincer că visul său principal, de a face muzică, este deja realizat. Se simte norocos că poate trăi din pasiunea sa pentru muzică și apreciază fiecare zi în care poate face acest lucru.

Keo a rememorat și cum își petrecea ziua de naștere în copilărie, menționând că obișnuia să-și invite prietenii la petrecere, lucru pe care îl face și acum. Îi place să fie înconjurat de persoanele dragi de ziua lui, considerând că este cel mai frumos mod de a sărbători.

Artistul consideră că cea mai importantă calitate a soției sale este dragostea pe care și-o poartă reciproc. În ceea ce privește conflictele din familie, Keo a mărturisit că el cedează primul pentru a aplana orice discuție, considerând aceasta o soluție eficientă pentru menținerea armoniei în căminul lor.

„Foarte simplu, eu cedez primul și astfel se aplanează conflictul, scurt și la obiect", a explicat Keo.

Artistul a povestit și de proveniența pasiunii lui pentru blonde.Eram foarte mic, în România, aveam vreo 6 ani și m-am îndrăgostit de o fată dintr-o clasă mai mare. Eram la Școala Germană și-mi aduc aminte că era blondă și eram fascinat de cât de frumoasă era. Cred că de atunci am rămas cu o slăbiciune pentru blonde", a mai spus Keo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net