Iulia Pârlea rupe Instagram-ul cu pozele în bikini! Ce imagini hot are noua divă de la Pro TV!

23 martie 2022 16:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe micile ecrane se prezintă elegantă, neputându-și permite să îmbrace ținute „indecente”, însă pe Instagram e liberă să fie cât se poate de provocatoare! Iulia Pârlea s-a mutat de curând la Pro TV, dar prezentatoarea „strălucește” și pe rețelele de socializare.

Cei de acasă o știu deja în postura de prezentatoare la Aleph News, însă pentru Iulia Pârlea începutul de primăvară a venit și cu o schimbare pe plan profesional.

Iulia Pârlea, noua vedetă de la Pro TV, provocatoare pe Instagram

Aceasta a făcut de curând mutarea la Pro TV, însă am putea spune cu lejeritate că adevărații ei admiratori sunt pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta TV apare într-o ipostază diferită față de cea cu care i-a obișnuit pe telespectatori.

Iulia Pârlea a devenit de curând prezentatoarea rubricii Vremea, de la Pro TV, iar dacă e să judecăm după postările ei de pe rețelele de socializare, aceasta e cu siguranță o iubitoare a zilelor însorite.

În timpul unei vacanțe în Grecia, Iulia a pozat într-un costum de baie roșu, admiratorii săi putând să o observe pe aceasta și altfel decât o făceau pe micile ecrane. Cu pielea bronzată și costumul de baie decoltat, prezentatoarea TV nu mai părea acea figură „serioasă” de la pupitrul știrilor. Mai mult decât atât, Iulia Pârlea a dus și mai departe „ședința foto” și s-a pozat și din spate, dorind să le arate urmăritorilor ei că are cu ce se mândri și la acest capitol.

Iulia Pârlea a devenit cunoscută și în urma relației sale cu fotbalistul Gabriel Torje, din 2012 până în 2014. De asemenea, la capitolul bărbați cunoscuți, Iulia i-a „bifat” și pe Ciprian Marica și Alex Pițurcă Jr. Pe Iulia o recomandă însă experiența sa în televiziune, care nu e de ieri pe azi. Aceasta activează de 14 ani în televiziune și de 6 ani în radio, venind acum în completarea echipei de la Pro TV.

Cum a fost primită Iulia Pârlea în echipa Pro TV. Cum a reacționat Busu

Iulia Pârlea s-a declarat emoționată de marea schimbare, însă a explicat că a fost primită călduros, cu multe sfaturi și încurajări. Iulia a avut în special cuvinte de laudă la adresa lui Busu - Florin Busuioc - devenit deja o emblemă a rubricii Vremea de la Pro TV, pe care a dezvăluit chiar că a încercat să îl imite din punct de vedere profesional. 

Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO. (..)

Cât de simpatic este Busu și cât de mult m-a ajutat. Am început să îl imit cândva dar mi-am dat seama că nu puteam.”, a dezvăluit recent Iulia Pârlea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe