Magda Pălimariu pleacă de la Pro TV. Cine o înlocuieşte la rubrica meteo?

Ultima actualizare:

Magda Pălimariu a anunţat că se va muta definitiv din România, în Norvegia, ţara în care stă soţul ei. Astfel, vedeta TV va renunţa să mai prezinte rubrica meteo, iar Pro TV are deja o înlocuitoare pentru Magda. 

Magda Pălimariu foto: Instagram
Magda Pălimariu foto: Instagram

Madga Pălimariu s-a căsătorit, în 2021, cu Ionuţ Eriksen, CEO-ul unui lanţ de clinici şi laboratoare dentare, dar şi Preşedintele al Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo. Bărbatul locuieşte în Norvegia, datorită slujbei sale, iar vedeta Pro TV a făcut naveta multă vreme în ţara nordică şi România. Iată că Magda a decis să se mute definitiv din ţară, pentru a putea fi alături mai mult de familia ei şi pentru a se obişnui cu stilul de viaţă norvegian. Pe pagina sa de Facebook, bruneta a explicat că va păstra totuşi legătura cu prietenii săi virtuali prin intermediul reţelelor sociale. 

„Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din ţară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi! Așadar, in următoarea perioada voi sta mai mult timp in Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în ţara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul in care trăiesc oamenii in aceste locuri. Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram in continuare!", a scris Magda Pălimariu, pe pagina sa de Facebook. 

Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii meteo

Iulia Pârlea foto: Pro TV
Iulia Pârlea foto: Pro TV

Locul Magdei Pălimariu la rubrica meteo este luat de Iulia Pârlea, care va prezenta vremea de luni până duminică, de la ora 19, dar şi dimineaţa şi la prânz.

„Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc!”, a declarat Iulia Pârlea, notează stirileprotv.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net