Ce rochie a ales Irinuca Columbeanu pentru balul de absolvire. Fiica lui Irinel și a Monicăi, o domnișoară în toată regula. FOTO

4 iunie 2024 15:41   Vedete românești

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Adolescenta de 17 ani a absolvit liceul și a participat la balul de final de an, unde s-a afișat purtând o ținută elegantă și simplă, plină însă de rafinament. Înainte de a merge la marele eveniment, Irinuca s-a fotografiat în vila luxoasă a lui Mr. Pink. 

Fiica fostului milionar de la Izvorani a încheiat un frumos capitol al vieții sale - liceul. Irinuca intenționează să-și viziteze tatăl în România în această vară, însă până atunci se bucură de reușitele sale pe plan personal. 

Irina Columbeanu, apariție de zile mari la balul de absolvire a liceului 

Fiica Monicăi Gabor dă din nou dovadă de rafinament și eleganță, semn că i-a moștenit pe ai săi părinți în mai multe aspecte. Pentru balul de absolvire a liceului, Irinuca a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral, lungă până în pământ, mulată, pe care a accesorizat-o cu mai multe bijuterii fine și o poșetă neagră, rotundă. 

De asemenea, nici la capitolul make-up adolescenta nu a exagerat. Dimpotrivă, a Irina Columbeanu a optat pentru un machiaj discret, suficient cât să-i evidențieze trăsăturile feței și frumusețea. 

Ramona Gabor: „Irina nu mai e un copil”

În trecut, Ramona Gabor, sora Irinei Columbeanu declara pentru presa din România faptul că se bucură să aibă parte de o nepoată inteligentă și frumoasă. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa Irinei, pe care o consideră deja o tânără adolescentă care reușește să învețe să stea pe propriile picioare, bifând o serie de reușite în viața ei - a obținut deja permisul de conducere, a absolvit liceul etc. 

„Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală. Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, a spus Ramona Gabor, potrivit WOWNews.

Mai multe