Ce s-a ales de Octavian Tudorache, bărbatul pe care Simona Gherghe l-a părăsit înainte de nuntă, pentru o carieră în TV

9 iunie 2024 11:17   Vedete românești

Octavian Tudorache, primul iubit al Simonei Gherghe, cel cu care trebuie să se căsătorească, are în prezent viața pe care și-o dorește. Cu toate că relația cu vedeta Antenei 1 nu a funcționat, destinul i-a pus în cale o nouă iubire și l-a ajutat să evolueze pe plan profesional. 

Cunoscuta vedetă de televiziune s-a iubit cu Octavian Tudorache în tinerețe. Cei doi au fost colegi de radio la Iași, apoi s-au mutat în Capitală, după ce vedeta fusese ofertată de Antena 1. El a revenit în satul natal, iar relația lor a luat sfârșit. 

Ce s-a ales de fostul logodnic al Simonei Gherghe 

În timp ce fosta sa iubită și-a clădit o carieră de succes în lumea televiziunii, Octavian Tudorache activează în domeniul online și călătorește în întreaga lume. Și-a refăcut viața alături de Teodora, femeia care i-a devenit soție. 

Simona Gherghe: „Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama”

În trecut, vedeta TV a discutat despre prima sa relație și cum a ajuns să se despartă de omul cu care trebuia să se căsătorească - Octavian Tudorache. 

„De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit. Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat”, a dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1.

„Am povestit că eram logodită, în momentul în care am primit propunerea să vin la Antena 1 București. Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață, într-un oraș în care chiar nu știam pe nimeni. Așa a fost să fie. În primii doi ani, am muncit pe brânci, practic nu am avut niciun weekend liber. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea”, a declarat vedeta pentru Viva!.

Mai multe