#Exclusiv Click!

Ce-și mai dorește bunica Gherghina, cea mai virală bătrânică de pe TikTok, la 74 de ani: „Cum o vrea Dumnezeu”

17 ianuarie 2024 9:34   Vedete românești

Bunica Gherghina (74 de ani), așa cum este cunoscută de o țară întreagă, după postările sale dese pe care le face pe TikTok a declarat pentru Click! care este cea mai mare dorință a sa din ultima perioadă.

„Îmi iubesc foarte mult nepoata. O cresc de la doi anișori, este sufletul și inima mea, m-am obișnuit cu ea. E o fată cuminte și ascultătoare. Însă, am o mare dorință și anume ca Dumnezeu să mă ajute să trăiesc și să îmi văd nepoata la casa ei, să o văd în rochie de mireasă la nuntă. Asta vreau eu cel mai mult”, a declarat Bunica Gherghina pentru Click!

Separate de Sărbători

Sărbătorile de iarnă le-a prins pe cele două la o distanță foarte mare una de cealaltă. Asta pentru că nepoata bunicăi Gherghina, Cătălina a fost plecată în Spania să petreacă alături de iubitul său cu care se pare că este mai fericită ca niciodată.

„Nepoata s-a întors acasă. A venit foarte fericită, este bine cu băiatul. Suntem bine cu toțiii și eu și tatăl ei. Cătălina încă nu se mărită, nu mă părăsește, dar dacă o să îi vină ceasul eu nu mă pun în calea fericirii ei...acum cum o vrea Dumnezeu”, ne-a mai spus bunica Gherghina.

Relație specială

Cătălina se înțelege foarte bine cu bunica sa celebră de TikTok.

„Înseamnă totul (bunica Gherghina – n.r) fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe TikTok și am vrut și eu să văd cum este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea! Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zi m-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, le-a spus Cătălina prietenilor virtuali de pe Internet.

Mai multe