Ce talentată este fiica Cristinei Șișcanu! Nimeni nu știa ce talent ascuns are

21 septembrie 2024 17:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o fiică cu care pot mândri din plin! Cei doi părinți au toate motivele să se bucure de fata lor extrem de isteață, dar și talentată. Aceștia investesc mult în educația ei, dar puțini știu ce talent ascuns are Petra. Cristina Șișcanu însă a dezvăluit totul pe rețelele de socializare.

Ce talentată este fiica Cristinei Șișcanu! Nimeni nu știa ce talent ascuns are

Micuța Petra, în vârstă de 7 anișori, are un super talent pe care Cristina l-a făcut public recent. Într-o postare pe InstaStory, vedeta a postat-o pe Petra în timp ce se află la cursurile de pian. Cea mică învăța primii pași în arta pianului și se pare că se descurcă de minune. Cine știe, poate mai târziu o vom vedea pe marile scene ale lumii! Cert este că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu se preocupă mult de educația fetei și o susțin în activitățile care îi fac cu adevărat plăcere.

Cei doi au înscris-o încă de anul trecut la o școală privată, unde fata are un program încărcat cu multe activități deosebite.

„Ne-am gândit și din punct de vedere financiar, mergând la o școală de stat, copilul trebuie să meargă apoi și la un afterschool, apoi trebuie să meargă și la niște activități. Așadar, toate activitățile ar trebui plătite, plus de asta unul dintre părinți trebuie să devină șoferul copilului. Să-l ducă unde are nevoie. Asta presupune că eu ar fi trebuit să renunț la anumite proiecte ca să pot să am mai mult timp liber ca să pot să o duc pe Petra, să o iau de la școală, să o duc la afterschool.

Eu și Mădălin ne doream foarte mult ca Petra să meargă la o școală unde e un sistem bilingv. Cel puțin pentru școala primară consider că este foarte important ca și copilul să comunice foarte bine, să aibă un vocabular bun, să și scrie corect în limba maternă. Eu nu am vrut să meargă la o școală unde să învețe doar în limbă străină, respectiv doar în limba engleză.”, spunea Cristina Șișcanu.

Mai multe