Mirela Vaida, înlocuită de Mădălin Ionescu la Acces Direct? Ce spune soțul Cristinei Șișcanu despre revenirea la show-ul ce l-a consacrat: „E o nișă interesantă”

Ultima actualizare:

În urmă cu 14 ani, Mădălin Ionescu a plecat cu mare scandal de la „Acces Direct”. Prezentatorul TV a decis să revină la Antena Stars. Ce spune despre revenirea la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, unde a fost lider de audiență și a revoluționat genul tabloid?

Mirela Vaida, înlocuită de Mădălin Ionescu la Acces Direct? / foto: arhiva Click!
Mirela Vaida, înlocuită de Mădălin Ionescu la Acces Direct? / foto: arhiva Click!

Mădălin Ionescu a fost prezentatorul emisiunii „Acces Direct”, difuzată pe Antena 1, până când a fost implicat într-un scandal intern al trustului. După o absență de 14 ani, cunoscutul prezentator TV s-a întors la Antena, marcându-și revenirea cu o nouă emisiune intitulată „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre noul proiect, dar și despre „Acces Direct”. Ce la atras la „Viața fără filtru”?

„Îmi pare rău, dar ...”

Discuțiile au durat cam o lună și jumătate. Mi s-au propus mai multe formule de colaborare. La rândul meu, am mers pe ideea unui format de tip supermarket tv , propunere care a fost foarte agreată . Mi-a plăcut mult conducerea Antenei Stars , o echipă fresh, dinamică și cu un background profesional solid. La sfârșitul primăverii lucrurile erau destul de clare”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru ciao.ro.

De asemenea, prezentatorul TV a fost întrebat în ce condiții s-ar întoarce la pupitrul emisiunii „Access Direct”, unde a fost lider de audiență și a revoluționat genul tabloid

Îmi pare rău, dar nu ar fi colegial să abordez problema astfel. Nu am urmărit evoluția din ultimii ani a show-ului. Din ce văd acum e axat pe o problematică socială , care e o nișă interesantă”, a mai adăugat prezentatorul TV. 

Mădălin Ionescu a plecat în urmă cu 14 ani cu mare scandal de la Acces Direct, după ce s-a aflat că are o relație cu Cristina Şişcanu, la vremea respectivă reporter al show-ului. Jurnalistul a fost aspru criticat de oameni, iar şefii trustului au considerat că imaginea postului ar putea fi pătată, motiv pentru care au decis să rupă contractul cu acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net