Ce ținute au ales vedetele la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Imagini cu Andreea Esca, Adela Popescu și Adelina Pestrițu

28 mai 2023 17:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Multe vedete au participat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, eveniment care a avut loc ieri, 27 mai. Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Sore, Adela Popescu, Andra, Mira și CRBL sunt doar câteva dintre celebritățile care s-au bucurat de căsătoria artistului cu prezentatoarea de televiziune. Iată ce ținute au ales să poarte vedetele.

CRBL, sacou cu fotografii cu Smiley și Gina

Printre invitați s-a numărat și CRBL. Acesta a atras atenția tuturor la fastuosul eveniment. Aproape puteai spune că este confundat cu mirele. Artistul a purtat un sacou croit special cu o serie de fotografii în care apar Smiley și Gina Pistol. 

Andreea Esca și Sore au optat pentru rochii roșii

Andreea Esca, pe timpul zilei, a îmbrăcat o rochie albastră, înflorată, iar seara a purtat una roșie. Și cântăreața Sore a participat la petrecerea lui Smiley de nuntă. Sore a optat pentru o rochie lungă, de culoare roșie, lungă până în pâmânt, cu bretele.

Adelina Pestrițu a purtat o rochie neagră

Îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte elegantă, Adelina Pestrițu a impresionat la eveniment alături de soțul ei, Virgil Șteblea. Fanii au scris pe rețelele de socializare că alegerea ei a fost una perfectă, deoarece rochia lungă, cu trenă, i-a pus în evidență picioarele. 

Adela Popescu, ținută still cowbow

Adela Popescu a purtat o rochie neagră cu mâneci lungi, accesorizată cu un lanț strălucitor în jurul taliei și o pălărie stil cowboy. Radu Vâlcan, prezenatorul de la Insula iubirii, a optat pentru un costum negru supradimensionat, iar sacoul avea câteva cusături albe, foarte moderne, care accentuau reverele. Soțul Adelei Popescu a renunțat la pantofii eleganți din piele pentru o pereche de bascheți alb cu negru, ce se asortau de minune cu costumul.

Răzvan Fodor, costum negru în stil casual 

Răzvan Fodor a optat pentru un costum negru cu dungi albe, în stil casual. Pantofii aleși au fost sport, de un alb imaculat. Acesta a participat singur la eveniment, pentru că Irina Fodor, este plecată în America Express.

Mira a purtat o rochie scurtă, chic

Nici cântăreața Mira nu a lipsit de nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Tânara a ales să poarte o rochie de culoare roz, pal, decupată, chic, perfectă pentru vremea de afară. Mira a participat la petrecere însoțită de soțul ei, Levi Elekes. Acestat a ales un costum cât se poate de simplu, de culoare alb.

Loredana Groza, ținută provocatoare

Loredana Groza nu a lipsit de la petrecere. Diva a atras toate privirile cu ţinuta pe care a ales să o poarte la eveniment. Aceasta a optat pentru o rochie sexy, de culoare roz. Loredana a avut-o parteneră pe fiica ei la nunta lui Smiley. Cele două s-au distrat de minune și au făcut numeroase fotografii.

Mai multe