Cea mai mare frică a lui Theo Rose înainte de a deveni mamă: „Nu știu cât e de comodă”

2 iunie 2023 18:16   Vedete românești

Theo Rose a dezvăluit care este una dintre cele mai mari frici pe care le are înainte de a deveni mamă. Ce o îngrijorează atât de mult pe artistă?

Cea mai mare frică a lui Theo Rose înainte de naștere

Theo Rose se află în cea de-a 8-a lună de sarcină, iar artista se gândește cu drag la momentul în care își va ține puiul în brațe. Frumoasa artistă a radiat pe tot parcursul sarcinii, mai ales că și-a dorit un copil extrem de mult, și iată că Damian Anghel este cel care a făcut-o mămică. Acum cei doi așteaptă cu nerăbdarea marele moment în care micuțul Sasha, asa cum își doresc să îl numească pe băiețel, va veni pe lume. Frumoasa mamică a început de mult timp să cumpere fel și fel de lucrușoare pentru micuțul ei Sasha pe care așteaptă din moment în moment să îl aducă pe lume. Recent artista a cerut sfatul fanilor pe Instagram cu privire la un obiect esențial pe care l-a achiziționat pentru bebeluș. Este vorba despre cădița pentru cel mic din care, Theo, se teme ca acesta să nu alunece. Cei de la magazin au asigurat-o că este potrivită și că nu are motive de îngrijorare. 

„O întrebare! Voi v-ați spălat bebelușii în cădiță de asta specială?  Am fost în mall, i-am cumpărat o cădiță de care am văzut și eu, dar sinceră să fiu nu știu cât e de comodă.

Ce ziceți? Credeți că o să vadă bocuțele lui această cădiță? Am întrebat dacă trebuie să iau o salteluță ceva, o pernuță și cică nu, că nu alunecă. Am zis că dacă vine copilul la pachet cu antiderapante, eu sunt fericită”, a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

Artista are poate atât de multe îngrijorări și din cauza faptului că în timpul sarcinii s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. De asemenea, recent medicii au sfătuit-o că ar fi bine să nască prin cezariană pentru că bebelușul are cordonul ombilical în jurul gâtului. 

Mai multe