Celia, prima fotografie cu micuța Sara Maria. Cum se simte fetița născută prematur

17 februarie 2022 15:10   Vedete românești

Celia a adus ieri pe lume o fetiță, născută prematur la 38 de săptămâni. Artista a oferit primele declarații despre starea de sănătate a micuței, iar veștile sunt unele bune. 

În ciuda faptului că micuța a venit pe lume la doar 38 de săptămâni, ea a primit nota zece din partea medicilor, iar starea ei de sănătate este una bună, conform declarațiilor oferite chiar de către artistă. Fetița a cântărit nu mai puțin de patru kilograme la naștere, iar artista se aștepta ca fiica ei să aibă o greutate normală pentru că în timpul saricinii a acumulat un număr considerabil de kilograme și a avut o burtică considerabilă. 

"Deși azi ar fi împlinit 38 de săptămâni de sarcină, s-a născut ieri, sănătoasă, minunată, pregătită, binecuvântată, cântărind 4 kg... Minunea mea!", a scris Celia pe pagina personală de Instagram. Arista a distribuit și o primă fotografie cu cel mai nou membru al familiei. Așa cum era de așteptat, nu a dezvăluit chipul micuței, iar în imaginea distribuită este vizibilă doar mâna fetiței. 

Celia a fost infectată cu SARS-CoV-2 în timpul saricinii

Celia a trecut prin clipe dificile în timpul sarcinii. Ea s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2 în timp ce era însărcinată cu Sara Maria. Artista a povestit că a trecut prin emoții cumplite, însă a avut un ajutor de nădejde în persoana mamei sale, care i-a fost alături în fiecare clipă. 

În perioada sarcinii, Celia a luat în greutate nu mai puțin de 20 de kilograme, iar ultimele săptămâni au fost unele dificile pentru ea întrucât nu s-a putut odihni corespunzător și a avut dureri osoase puternice. 

Celia este căsătorită cu un australian din anul 2013

Celia și soțul său, un australian de origine română, s-au căsătorit în anul 2013. Cei doi au împreună un băiat de opt ani pe nume Angelo. Celia și Ardeli Ancuța sunt fericiți împreună, iar artista și-a găsit liniștea lături de acesta, după ce a pus punct unei relații care i-a adus multă suferință. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Mai multe