Cine a fost primul soț al Andreei Marin. „Zâna surprizelor” s-a căsătorit la 21 de ani. De ce s-au despărțit

3 iunie 2024 5:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin, cunoscută drept „Zâna surprizelor”, este una dintre cele mai de succes femei din showbizul românesc, implicată activ în numeroase proiecte dedicate copiilor și femeilor. Ceea ce puțini știu este că vedeta s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de doar 21 de ani. Această primă căsnicie a fost cu Cristian Gheorghiță.

O căsătorie timpurie

Andreea Marin și Cristian Gheorghiță au avut un mariaj fericit, însă acesta a durat doar cinci ani. La vremea respectivă, Andreea a explicat că motivul principal al despărțirii a fost nepotrivirea dintre ei, care a devenit evidentă pe măsură ce trecea timpul.

Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleași idealuri (…) Am decis împreună. Au fost mai multe discuții, pentru că nu este ușor să te desparți de cineva, mai ales că amândoi mai aveam sentimente unul pentru celălalt”, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Relații civilizate după divorț

Chiar și după separare, Andreea Marin și Cristian Gheorghiță au rămas în relații bune. Deși nu au păstrat legătura în mod constant, cei doi nu s-au evitat atunci când s-au intersectat de-a lungul anilor. Andreea, cunoscută pentru diplomația sa, a vorbit deschis despre această perioadă din viața ei.

Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite (…) Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost ușor să luăm o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul față de celălalt. Dar relațiile noastre au rămas extrem de civilizate și după divorț. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, a declarat Andreea Marin, potrivit okmagazine.ro.

Andreea Marin, „Zâna surprizelor”, a avut o primă căsnicie care, deși s-a încheiat după cinci ani, a fost una fericită și bazată pe dragoste. Nepotrivirea și idealurile diferite au fost principalele motive ale despărțirii, însă cei doi au reușit să rămână în relații bune și civilizate. 

Mai multe