#Exclusiv Click!

Cine e "Habibi" pentru Gabriella Nastas? „E o declarație de dragoste pentru toți bărbații!" Cum își alintă focoasa brunetă iubitul, pe Kamara!

22 octombrie 2024 13:54   Vedete românești

Focoasa artistă Gabriella Nastas lansează azi o super piesă, "Habibi", în colaborare cu MusicLover. Este o melodie de dragoste pe care Gabriella Nastas i-o dedică și iubitul său, Kamara, pe care îl mai alintă din când în când și "Habibi".

Piesa "Habibi" are o poveste foarte frumoasă. A apărut în această vară. Înainte să o lansez am avut  o întâlnire cu influencerul cunoscut în Dubai, Andreas Habibi, care e cunoscut pentru  expresia: "Habibi, come to Dubai". Am făcut un filmuleț cu el care a făcut 7 milioane de vizualizări pe  Instagram și vreo 4 milioane de vizualizări pe Facebook, în care el spunea: "Habibi, come to Dubai", iar eu, "No, Habibi, come to Romania" și rețelele mele de social media au fost efectiv invadate, oamenii îmi lăsau comentarii în mesaje private, "Habibi, come to India, Bangladesh, Dubai", mă invitau în țara lor. Pagina mea de Instagram a crescut foarte rapid și atunci am zis că ăsta este semnul ca piesa "Habibi" să iasă, în sfârșit, la suprafață și cam asta s-a întâmplat", ne-a povestit iubita lui Kamara.

„Eu îi spun mai des lui Kamara, "Habibi", pentru că îl caracterizează perfect pentru culoarea pielii”

Totodată, piesa "Habibi" are încă o poveste frumoasă legată de versuri care au venit "random", iar cu această ocazie am aflat și cum este trecut iubitul artistei în telefonul ei, mai precis Kamara.

„Versurile pentru "Habibi" au venit repede și abia după aceea mi-am dat seama că în pre-refren eu spun "Boy, boy, al meu boy, boy", iar pe Kama l-am salvat la mine în telefon "my black boy".  Mai mult decât atât, refrenul începe cu "Hai să fugim în zori de zi", iar alarma mea de dimineață de pe telefon, chiar așa se numește, "Zori de zi". Eu îi spun mai des lui Kamara, "Habibi", pentru că îl caracterizează perfect pentru culoarea pielii lui.  Piesa "Habibi" este o declarație de dragoste pentru toți bărbații, pentru toți "Habibi" și pentru toți cei care au venit sau m-au descoperit pe pagina mea, mai ales din Țările Arabe. Este o colaborare frumoasă cu baietii Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Any1. La versuri am participat și eu. Sper să vă placă piesa și să ajungă cât mai sus în trending", a mai avut de spus Gabriella Nastas.

"Lalele", "Timpul" , "Cine ești", În umbra mea",”Beau să uit”, "Iartă-mă", "Roz bob bon" sunt doar câteva dintre piesele pe care Gabriella Nastas le-a lansat și cu care a bucurat sufletul celor care o îndrăgesc. Acum a venit rândul lui "Habibi"!

Mai multe