Ce îl enervează cel mai mult pe Kamara, la iubita sa: „Ea e frumoasă, dar te face să nu mai știi de capul tău”

#Exclusiv Click!

Kamara (48 de ani) este foarte încântat că are o parteneră de viață care atrage privirile tuturor. Artistul este de mai bine de un an de zile într-o relație cu cântăreața Gabriella Nastas și totul este aproape perfect.

Mai puțin atunci când cuplul trebuie să iasă în oraș, la petreceri și evenimente, și asta pentru că iubita lui Kamara acordă o atenție deosebită pregătirii în sine și mereu întârzie și nu este punctuală atunci când au de mers undeva.

Gabriella Nastas, iubita lui Kamara, reușește din când în când să își mai scoată iubitul artist din minți. Motivul principal este că, deși se iubesc la nebunie, cei doi se mai ciondănesc din când în când pentru că atunci când trebuie să plece la câte un eveniment monden, cântăreața reușește să își mai enerveze iubitul chiar și fără să vrea. Stă prea mult în fața oglinzii, în dressing, și se pregătește mai mult decât trebuie, pentru că așa sunt femeile, de obicei.

Kamara o așteaptă mereu, dar mai cedează din când în când și mai pleacă și fără ea când este cazul, dacă Gabriella îi dă undă verde, pentru că ținută cu care ar vrea să plece de acasă nu este mereu ceea ce trebuie și își dorește să o schimbe chiar în ultimul moment.

„Întotdeauna are o problemă pentru că nu știe cu ce să se îmbrace”

Kamara strânge din dinți, se enervează, îi mai ies peri albi, dar merge înainte pentru că așa iubită frumoasă și talentată merită orice sacrificiu.

Este nervos pentru că niciodată nu sunt gata la timp. Sunt perfecționistă și până nu îmi iese mie totul la linie...", spune Gabriella Nastas.

O aștept foarte mult când plecăm de acasă, foarte mult. În seara asta am așteptat-o destul de mult, atât cât să-mi mai apară câteva fire de păr alb în barbă. E perfecționistă! Ea e frumoasă, dar te face să nu mai știi de capul tău! Au fost situații în care am plecat fără ea, pentru că nu era ea mulțumită de ținuta aleasă. Întotdeauna are o problemă pentru că nu știe cu ce să se îmbrace”, ne-a mărturisit Kamara la un recent eveniment monden despre iubita sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net