Kamara, pregătit trup și suflet pentru meciul de fotbal cu vedetele Turciei! „Ne vom lupta cu ei și vom câștiga!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Kamara și colegii săi din Naționala de fotbal a artiștilor au meci mare, sâmbăta aceasta, 20 aprilie, de la ora 17:00, când vor întâlni Naționala Artiștilor Fotbaliști din Republica Turcia. Kamara e pregătit trup și suflet pentru marea confruntare. 

Sâmbăta aceasta, pe 20 aprilie, de la ora 17:00, va avea loc un eveniment cu totul special, ce îmbină lumea fotbalului și a muzicii. 

Meciul amical de fotbal între Naționala Artiștilor Fotbaliști din România și Naționala Artiștilor Fotbaliști din Republica Turcia sau meciul prieteniei va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf, evenimentul fiind susținut de Kanal D.

Echipele, care s-au confruntat anterior de două ori la „Campionatul Mondial de Fotbal și Festivalul de Muzică”, ce se desfășoară din 2014 și care este inclus și în calendarul FIFA, se reunesc de această dată la București pentru un meci amical și sărbătorirea Zilei Naționale a Copilului în Republica Turcia, celebrată pe 23 aprilie.

Ce artiști turci vin la București? 

Echipa Artiștilor Turci se mândrește cu o listă impresionantă de vedete, incluzând actori din seriale turcești îndrăgite în România, precum: carismaticul actor și cântăreț Furkan Aksoy (personajul Loki din serialul „Fiica ambasadorului” și Fatih, din serialul „Lacrimi la Marea Neagră”, ambele difuzate de Kanal D), Ümit Kantarcilar (Onur din serialul „Aripi frânte”, difuzat de Kanal D) sau Doğan Can Sarıkaya (Demir Güçlü din serialul „Infidelul", difuzat de Kanal D), dar și alți actori de succes din Turcia, precum: Erkan Köstendil, Ceyhun Fersoy, Riza Kocaoglu sau Kubilay Aka. Printre vedetele din Turcia se află și Hasan Kabze, fostul jucător de la Galatasaray și al echipei naționale de fotbal a Turciei.  

Kamara: „I-am mai bătut pe turci de două ori!”

De cealaltă parte, din echipa Artiștilor Români fac parte cântăreți iubiți de publicul larg precum: Aurelian Temișan, Adrian Enache, Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote (trupa Alb Negru), Tavi Clonda, Victor Yila, Costi Max, Luis Gabriel, dar și artiști de folclor și muzică etno precum: Ionică Moroșanu, Catălin Vieru, Ionuț Andraș, sau coregrafi precum: Cornel Păsat, Paul Gheorghe și Florin Lixandru – Lixa.

Pregătim meciul cu mare grijă, ne antrenăm, am avut și meciuri amicale. Suntem mai pregătiți ca oricând ca echipă de artiști, suntem fericiți să ne putem lupta cu turcii pe care i-am învins la Campionatul Mondial din 2013 cu 9-0 și în 2016 cu 6-3.

Suntem o echipă unită, experimentată, cu mulți jucători care sunt la Naționala Artiștilor, de peste 20 de ani. Doi dintre ei sunt de peste 30 de ani, este vorba de: Adrian Enache și Aurelian Temișan, iar eu și Andrei Ștefănescu suntem de peste 22 de ani. 

Considerăm că avem o echipă experimentată, chiar dacă suntem 40 + majoritatea dintre noi și media de vârstă  la noi este de 40 de ani, iar la turci media de vârstă este de 28 de ani.

Am însă mare încredere în echipa României, sper că vom reuși un rezultat bun și că vom câștiga acest meci. Chiar dacă meciul este amical și nu este un meci de campionat mondial, noi tot vrem să câștigam. Dacă nu măcar să obținem un egal, ca să fie toată lumea fericită”, a declarat Kamara, pentru Click!, înainte de marea confruntare de le Stadionul Arcul de Triumf.

Aritiști celebri din ambele țări vor concerta înainte de începerea meciului

Programul din ziua de sâmbătă 20 aprilie va  începe cu un meci amical între echipele artistice ale celor două țări. Înaintea meciului, Excelența SA Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Republicii Turcia la București, va ține un discurs de deschidere și apoi va avea loc o scurtă ceremonie de înmânare a plachetelor trofeu instituțiilor și oamenilor care și-au adus contribuția la prestigiosul eveniment, dar și la buna relație între cele două țări prietene.

Începând cu 18:30, artiștii celor două echipe vor încânta spectatorii cu un mini-concert, care va cuprinde cele mai îndrăgite melodii românești și turcești.

Meciul de gală, ce va începe la ora 19:00, se va disputa între echipele de fotbal reprezentând România și Turcia (o combinație dintre cei mai cunoscuți jucători ai celor 2 echipe) și Star Team (o echipă formată din reprezentanți VIP ai sponsorilor, celebrități, foști jucători profesioniști de fotbal etc). Se vor juca două reprize (25 de minute fiecare repriză).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Victoria Raileanu png
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image
actualitate.net
image
actualitate.net