Cu ce se ocupă Selina, iubita lui Victor Slav. Drama cumplită prin care a trecut concurenta de la Asia Express 2024

#Asia Express

Victor Slav și Elena Lupu, cunoscută drept Selina, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de câțiva ani și par să fie de nedespărțit. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă iubita prezentatorului, dar și ce poveste de viață ascunde.

Victor Slav și Selina. Foto - colaj/Instagram
Victor Slav și Selina. Foto - colaj/Instagram

Ce ocupație are Selina, iubita lui Victor Slav

Victor Slav și-a dorit să păstreze mereu discreția, de când este într-o relație cu Elena Lupu. Cei doi au trecut prin mai multe încercări, însă se pare că destinul îi vrea în continuare împreună.

Victor Slav și Elena Lupu
Victor Slav și Elena Lupu

Cum s-au cunoscut Selina și Victor Slav

Victor și Selina cunoscut într-un local de fițe, unde aceasta lucra ca hostess, iar ulterior a renunțat la job pentru un magazin online de parfumuri și produse de igienă, unde atât ea, cât și prezentatorul sunt imagine de brand.

Selina și Victor Slav
Selina și Victor Slav

Selina nu a avut o viață tocmai ușoară, întrucât a fost nevoită să treacă printr-o tragedie cumplită legată de familie. Concurenta de la Asia Express 2024 și-a pierdut fratele într-un accident rutier, iar ulterior a suferit pentru tatăl ei, care s-a operat la inimă.

Eu am o relație foarte specială cu ai mei. Suntem foarte apropiați și aș da orice să mi se întâmple mie lucruri și nu lor. M-am temut foarte, foarte tare pentru el și, bineînțeles, în urma rănii pe care o am din cauza pierderii fratelui meu în accident de mașină”, a declarat Selina.

Și Victor Slav a trecut printr-o dramă care i-a marcat viața, însă cu ajutorul partenerei sale care i-a fost mereu alături, prezentatorul a reușit să treacă mai ușor peste încercările grele.

„Noi amândoi am avut o perioadă foarte grea. Una mai grea decât cealaltă, pentru că eu mi-am pierdut tatăl în urmă cu un an și trei luni. Ea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, tatăl ei fiind operat pe cord”, a mărturisit Victor Slav la Asia Express.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Sofia Vicoveanca
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net