Ce diferență mare de vârstă este între Victor Slav și iubita lui, Selina. Fanii concurenților din Asia Express 2024 au rămas uimiți

Victor Slav și Selina formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Despre relația lor se cunosc o mulțime de detalii, însă puțini sunt cei care știu că există o diferență de vârstă între cei doi. 

Victor Slav și Selina participă la Asia Express 2024
Victor Slav și Selina participă la Asia Express 2024

Câți ani sunt între Victor Slav și iubita lui, Selina

Victor Slav (44 de ani) și Elena Lupu (37 de ani) se iubesc cu patimă, chiar și în ciuda diferenței de vârstă. Între cei doi este o diferență de vârstă de 7 ani, însă acest lucru nu îi împiedică să trăiască o frumoasă poveste de dragoste.

Cuplul se afișează adesea în mediul online, acolo unde își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac. De curând, cei doi au anunțat că vor colabora împreună și pe plan profesional. Prezentatorul TV și iubita lui participă la cel de-al 7-lea sezon al emisiunii „Asia Express”, care va fi difuzat din toamnă la Antena 1.

„Încercăm mereu să privim partea frumoasă a lucrurilor”

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experiență unică, inedită, o cunoaștere atât de sine, cât și reciprocă și sperăm ca odată cu această aventură să evoluăm frumos (fizic și psihic).

Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simțim această aventură prin toți porii noștri, să dăm cât putem, ce avem mai bun și indiferent de situație, să plecăm mai frumoși și sufletește și cu prieteni noi

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri.

Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!”, au spus Victor Slav și Selina, înainte de a pleca în Asia Express 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net