De la cine a primit „Lalele” Gabriella Nastas! Noul single al artistei, inspirat dintr-o poveste reală

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriella Nastas este o artistă extrem de talentată și foarte ambițioasă. A lansat piesa "Lalele", noul ei single, inspirat dintr-o poveste reală de viață pe care a trăit-o chiar ea.  "Lalele" este o melodie lansată în colaborare cu MusicLover, iar iubita lui Kamara ne-a povestit cat a contat o poveste reală din viata ei și cum a inspirat-o pentru noua ei melodie.

"Piesa “Lalele” a fost o pură inspirație. Într-o dimineață, în timp ce eram la duș, mi-a venit linia melodică respectivă în minte. Și am zis că nu sună rău, hai să înregistrez, așa ca ăsta am făcut. Am sunat producătorul cu care lucram. I-am dat să asculte și lui Kama și i-a plăcut și lui. Am mers la studio, am scris versurile din prima. Inițial, piesa a avut o altă variantă. Dar la câteva zile, m-am gândit că piesa asta are totuși un mesaj. Un fel de susținere și motivație pentru femeile care iartă greșelile, care iartă înșelatul și așa mai departe”, spune iubita lui Kamara.

Melodia are un mesaj care le transmite că nu, nu trebuie să ierți. Trebuie să fii puternică și să treci peste. Bărbații întotdeauna când greșesc vin cu flori şi au impresia că florile pot șterge din durerea pe care o provoacă în sufletul femeilor.Am dat totuși piesei un mesaj pozitiv: "Nu accepta asta!". Ritmul este un pic mai reggaeton. Am mers la Ralflo în studio, am înregistrat piesa și iată că a fost lansată", povestește Gabriella Nastas, iubita lui Kamara de la Alb Negru.

Fostul ei iubit i-a adus un buchet de lalele în semn de împăcare

Pentru că piesa "Lalele" tocmai ce s-a lansat, senzuala artistă și-a amintit că ea, la rândul ei, a fost pusă în față poveștii  de viață care se desfășoarș atât în piesă cât și în videoclip, aceasta fiind una reală. Chiar fostul ei iubit a venit să își ceară iertare cu un buchet de lalele în mână.  Nu a avut însă...noroc, ci chiar parte de o surpriză, poate nu la fel de plăcută ca a lui.

"Povestea din piesa "Lalele" este, de fapt, adevărată. Eu am ieșit cu cineva și mi-am dat seama că nu e  ceea ce trebuie iar persoana respectivă, cumva juca la mai multe capete în același timp. Mi-am dat seama de acest lucru și nici nu am  vrut să duc situația prea departe și am pus punct. La un moment dat, fostul iubit a vrut să își ceară iertare, m-am trezit cu el la ușa mea, cu un buchet de lalele. A vrut să îmi facă o surpriză și să își ceară iertare. I-am făcut și eu o surpriză, la rândul meu, și  l-am pus pe actualul partener să îi deschidă ușa", a mai spus acum, amuzată de situație, Gabriella Nastas. În piesa "Lalele" se pot regăsi astfel multe situații similare trăite de foști iubiți.

Kamara îi aduce iubitei sale trandafiri

Întrebată cât de des primește flori acum, de la actualul său iubit, Kamara de la Alb Negru,  Gabriella Nastas l-a catalogat pe cunoscutul artist fiind extrem de romantic. Kamara îi aduce mereu  iubitei sale trandafiri!

Foarte des primesc flori de la el. Foarte rare sunt cazurile când îmi rămâne vaza liberă. De obicei, primesc altele înainte să se usuce cele din vază. Îi place să-mi dăruiască trandafiri, sunt florile mele preferate. Lalele, nu! Lalele îmi ia doar dacă îi spun eu că vreau de data asta “anumite lalele””, ne-a spus focoasa brunetă a lui Kamara. Pe lângă flori, tot Kamara își răsfață iubita și cu diverse cadouri.„Cel mai des o face el. Și așa e normal pentru că e bărbat . Eu mai răruț dar drăguț!”, ne-a mai mărturisit Gabriella Nastas atunci când am întrebat-o cât de des își fac  cadouri unul altuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net