Loredana Chivu și-a învins fostul iubit în instanță! Rămasese cu casa goală, după ce i s-a pus sechestru! „A fost un abuz”

#Exclusiv Click!

Loredana Chivu jubilează! Instanța i-a dat în cele din urmă dreptate blondinei, care urmează să-și recupereze astfel mobila și bunurile pe care fostul iubit i le-a luat după ce i-a fost pus sechestru, în luna februarie. Atunci, blonda rămăsese cu casa aproape goală!

Loredana Chivu a trecut printr-un adevărat calvar, în urmă cu câteva luni, atunci când s-a trezit dintr-o dată cu casa goală. Blonda se află în război cu un fost iubit, care a intrat cu executorii judecătorești peste ea în casă, pentru a-i lua toate bunurile, pe care susține că el i le-ar fi cumpărat, în perioada în care cei doi au avut o relație.

Bărbatul a primit, la acel moment, acordul judecătorilor ca să o execute pe Loredana, pentru suma de puțin peste 124 de mii de euro. Executorii au venit la locuința de lux a blondinei și au încărcat într-un camion de la canapele, la alte obiecte de mobilier, lustre, mai multe haine de firmă și alte bunuri.

Loredana Chivu a rămas cu casa goală: „Trebuie să mi se înapoieze toate bunurile”

Ulterior, blonda a făcut apel la Curtea de Apel Timișoara, iar judecătorii s-au pronunțat în favoarea ei și au decis că tot ce s-a întâmplat a fost un abuz, motiv pentru care toate bunurile materiale care i-au fost luate vor reveni în curând în posesia ei.

Prin urmare, vedeta a câștigat procesul și își va recupera mobila. 

„Eu am câștigat apelul pe termenul cu sechestru.

Ceea ce înseamnă că trebuie să mi se înapoieze toate bunurile și că a fost un abuz”, a declarat blonda, în exclusivitate pentru Click!

Loredana Chivu se iubește cu fostul soț al Andei Adam 

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute apariții mondene din showbiz-ul românesc. În prezent, aceasta are o relație cu Sorin Andrei Niculescu, fostul soț al Andei Adam. 

„Avem o relație foarte frumoasă. Eu prefer să-mi țin viața mai privată așa, nu-mi place să vorbesc foarte mult despre relațiile mele. Este foarte frumos ceea ce se întâmplă între noi”, a declarat Loredana Chivu, pentru Click! 

Relația dintre Lore și Sorin este cât se poate de serioasă. Blondina a cunoscut-o și pe fetița acestuia, rezultată din mariajul cu Anda Adam. 

„Am cunoscut-o și pe fetița lui Sorin și ne înțelegem foarte bine. Știe și Anda de relația noastră, nu sunt probleme”, a adăugat Lore. 

Sorin e și el îndrăgostit până peste cap de blonda cu forme sexy și a postat mai multe imagini de cuplu cu iubita sa, pe contul lui de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net